Igralka Jennifer Hudson je konfekcijsko številko 48 zamenjala za številko 40 oziroma povedano drugače, shujšala je za neverjetnih 35 kilogramov! Verjeli ali ne, Jennifer je shujšala s pomočjo aplikacije na iPhoneu, s pomočjo katere se je naučila kupovati živila, ki so jo naredila srečno in sito.

Z odvečnimi kilogrami se je dolgo mučila tudi hollywoodska igralka Kirstie Alley, ki je bila klasičen primer yo-yo efekta. Kirstie se je z leti končno naučila, da je popoln videz potrebna kombinacija pravilne prehrane in telesne aktivnosti, yo-yo efekt, kar je potrdila tudi igralka, pa lahko pusti trajne psihične posledice.

O kilogramih kraljice pogovornih oddaj je bila napisana že cela študija. Oprah, ki je bila kar nekajkrat podvržena zelo rigoroznim dietam, je leta 2005, potem ko je shujšala za 37 kilogramov, priznala, da ima težave s ščitnico. Oprah je shujšala predvsem na račun redne hoje in izločitve škroba in ogljikovih hidratov iz svoje prehrane.

Kelly Osbourne, zvezda resničnostnih šovov in hči Ozzyja in Sharon Osbourne je izgubila 14 kilogramov. Svojo pot je začela v šovu Ples z zvezdami, kjer je poleg napornih treningov iz prehrane izločila tudi ogljikove hidrate. Od takrat naprej se tudi redno posveča športu, predvsem pilatesu.

Courtney Love, igralka in vdova Kurta Cobaina, je shujšala zavidljivih 20 kilogramov. Skrivnost njenega uspeha leži v mikrobiotični dieti bogati z zelenjavo in ribami.

Missy Elliot, glasbena producentka in raperka, je shujšala kar 32 kilogramov. Missy se je osredotočila na zdravo prehrano, popije velike količine vode, pri telesni aktivnosti pa ji pomaga tudi osebni trener.


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠOK Victoria Beckham: Nad našo hišo leti NLP!
Naslednji članekMadonnin brat izklepetal: V sobo je kar naprej peljala moške!