Oboževalci Roberta Pattinsona, žal nam je, toda ‘Hollywood Life’ poroča, da naj bi bil Taylor Lautner bolj vroč od vašega najljubšega vampirja.

Ekipa hollywoodskih profesionalcev (agentov, menedžerjev in režiserjev) je prišla do sklepa, da ima 18- letni Taylor po koncu sage ‘Somrak’ več možnosti za preživetje v svetu slave kot njegov soigralec Rob.

Kaj je 24- letni Rob naredil narobe? Se hrani za dekle Kristen Stewart, s katero si je delil vroče poljube? Razlog naj bi se skrival v tem, da igra v premalo neodvisnih filmih. Ekipa ekspertov misli, da je to pomemben dejavnik za doseganje dobrega statusa.

Res je, da Rob raje igra v dramah, kot sta ‘Remember me’ in pa ‘Water For Elephants’, kot pa v akcijskih filmih, kar očitno bolj leži mišičastemu Taylorju, ki bo letos zaigral v filmu ‘Stretch Armstrong’.

Neimenovan režiser je povedal, da Taylorju njegova univerzalna privlačnost pomaga k tem vlogam: »Če pametno premislimo in iskreno odgovorimo, je Taylor veliko bolj privlačen od Roba. S svojo močno grajeno in mišičasto strukturo ima Taylor večjo možnost pri izbiri med vlogami, medtem ko je Robert povsem domač v neodvisnem svetu. Taylor bo zagotovo zmagal, kar se tiče visoko proračunskih filmov.«

Še en glas proti Robu? Baje naj bi razlog tičal v tem, da se premalo razgalja. »Pattinson premalokrat sleče svojo srajco. Mislim, da Taylor s to potezo doda še več privlačnosti v vse skupaj in si še poveča tržišče – je naslednji Tom Cruise.«

Izgleda, da je kljub temu, da je premagal Zaca Efrona, Taylor vseeno prevelik zalogaj za mladega igralca.


Zadnje novičke

Prejšnji članekOPS! Shakira: Pokazala najbolj vročo ritko na svetu!
Naslednji članekMariah Carey priznala, da je noseča!