Vanesso Hudgens so v sredo zjutraj ujeli, ko se je odpravljala na vaje za muzikal ‘Rent’ v cerkev United Methodist Church v Hollywoodu.

Glavna akterka ‘Srednješolskega muzikala’ je bila videti sproščena v črni trenirki, sivi majici brez rokavov in barvitem šalu.

Iz sorodnih novic smo izvedeli, da je njena dolgoletna ljubezen Zac Efron zelo užival ob gledanju snemanja njenega novega filma ‘SucKer Punch’.

»Snemali so v Vancouvru, kjer sem gledal, kako je fantom sprašila riti in bila videti kot kakšna super ženska. Gledati svoje dekle v akciji je neverjetno seksi, vendar mi je obenem ljubosumje curljalo iz vsake pore. Lahko je naredila vse stvari, o katerih sem sanjal kot otrok. To sem gledal in bilo je tako dobro. Zelo sem bil vesel, da sem bil priča temu,« je povedal.

V sredo popolde si je vzela nekaj časa za sprostitev in s prijateljem pohajkovala po Los Angelesu.

21-letna igralkapa je soregovorila tudi nekaj o oblačilih, ki jih ima najraje.

»Hlače na trapez so spet v modi, kar me zelo veseli. Obožujem tudi dokolenke in hlačne nogavice. Zabavni so tudi škornji čez kolena,« se je razgovorila.

Pa poglejmo, kaj v teh dneh počne njena boljša polovica.

Medtem ko je bila Vanessa zaposlena s snemanjem, se je gospodič Efron udeležil oddaje ‘Jimmy Kimmel Live‘ v studijih ABC v Los Angelesu.

22-letni igralec se trenutno ukvarja s promoviranjem njegovega novega filma ‘Charlie St. Cloud, katerega premiera bo že v petek!

Zac je nedavno poklepetal z ‘Movieline’ in povedal, da trenutno ne razmišlja o igranju v akcijskih filmih. Povedal je: »Zavedam se, v kaj bi se spustil. Če bi se trenutno lahko videl skozi oči nekoga, ki si bo recimo v kinu ogledal superjunaški film, ne bi stavil name, ki me v takšni zvrsti filma še ni videl. Le zakaj bi? Za oboževalce filmov tega žanra še nisem naredil nič in zato mislim, da si moram prvo prislužiti pravico, da maham s pištolo in se grem super junaka.«

Meniš, da bi se Zac dobro odrezal v vlogi rešitelja sveta?


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Gola in povsem zadrogirana Angelina Jolie šokirala javnost
Naslednji članekLindsay Lohan v zaporu bolj ustvarjalna kot na prostosti