Saj ni res, smo si rekli! Pa je! V zadnjih tednih pred premiero ‘Mlade lune’ je slavnega krvosesa Pattinsona za nekaj debelih točk “nadigral” slavni ‘opravljivec’, Chace Crawford, in celo njegova soigralka Kristen Stewart!

chace_1165

Norija okoli sage ‘Somrak’ se čedalje bolj stopnjuje, naša lestvica pa je očitno povsem imuna na to. Ta teden vas je namreč več kot pol, ki ste poslali svoje predloge lestvic, na prvo mesto postavilo postavnega Chacea Crawforda iz serije ‘Opravljivka’. Za njim za 9 točk sledi Kristen Stewart, na tretje mesto pa je ta teden padel Rob Pattinson. Za Crawfordom je zaostal za rekordnih 12 točk. Za samo eno točko več razlike  je za njim pristal Taylor Lautner. Sledi mu Ed Westwick alias Chuck Bass, za njim pa najdemo prvo zvezdo že omenjene serije ‘Opravljivka’, Blake Lively. Vanessa Hudgens ta teden ni prišla višje od sedmega mesta, novinec na lestvici pa je še tretji tipček iz ‘Opravljivske’ triperesne deteljice, Penn Badgley.

Na devetem mestu se je ta teden uvrstil Zac Efron, sledijo pa mu še Leighton Meester, Emma Watson in Miley Cyrus, ki se ji že drugi teden zapored ni uspelo uvrstiti na našo lestvico. Sledijo ji še Selena Gomez, Demi Lovato in Joe Jonas.

Z  naše strani je ta teden to vse, vi pa upamo, da še niste povedali zadnje besede!Vaše predloge sprejemamo od ponedeljka do petka!

Zanima pa nas tudi vaš okus za glasbo!


Zadnje novičke

Prejšnji članekNa modni reviji Maje Ferme
Naslednji članekŠOK Je Urša Čepin pričakovala otroka z Danilom?