1

Junakinja Hayden, ena izmed zvezd serije ‘Heroji‘, se je nedavno pritoževala, da so paparaci popolnoma spremenili njeno življenje – in to ne v dobrem smislu. Ameriška ljubljenka, ki bo naslednji teden praznovala svoj 20. rojstni dan, je namreč dejala, da so ravno paparaci krivi za njene neuspešne zveze – kot da ne bi vedeli, da govori o zvezi z Milom Ventimiglijem – in da se zadnje čase celo boji zapustiti hišo zaradi vseh bliskavic, ki jo spremljajo.

Hayden je tako ob priložnosti dejala: “Tako težko je in ti ljudje očitno nimajo pojma, kaj delajo mojim razmerjem – uničujejo jih. Pa ne samo paparaci, tudi javnost. Javnost hoče brati več in več o zasebnem življenju zvezdnikov in paparaci jim to dajejo tako, da vsak dan vohljajo po našem zasebnem življenju in govorijo laži… Včasih sem svojega psa sprehajala kar v pižami. Danes si tega ne upam več. Nekaj mora biti resnično narobe, če se vsako jutro vprašaš, kako bi dobil zajtrk, ne da bi ti treba zapustiti hišo in iti v trgovino. Kako bi bila srečna, če mi ne bi bilo treba skrbeti, da bi kakšen paparac vsak čas pokukal iz grmovja in me slikal.”

Mogoče pa se je Hayden, vsaj glede razmerij, vseeno malce prenaglila pri izjavi in enostavno ni bila pripravljena na razmerje z Milom, ki je bil precej starejši od nje. Sicer Hayden tako ali drugače ‘pada’ na starejše. Trenutno hodi z 32-letnim Stevom Jonesom. Se vam ne zdi 12 let razlike kar precejšen zalogaj za še ne 20-letno zvezdnico?


Zadnje novičke

Prejšnji članekSnemal v studiu Beatlov
Naslednji članekVse najboljše, Joe Jonas!