joe-jonas-3esn0

Joe Jonas, eden izmed treh prikupnih pojočih bratcev skupine The Jonas Brothers, danes praznuje svoj 20. rojstni dan. Joe je bil rojen 15. avgusta 1989 kot Joseph Adam Jonas v Arizoni, materi Denise in očetu Paulu.

Joe se trenutno poleg petja ukvarja tudi z igranjem – skupaj z brati ima namreč na Disneyjevem kanalu serijo, imenovano kar ‘JONAS‘, kjer igra Josepha Lucasa. To pa ni njegovo prvo udejstvovanje v filmskih vodah. V letu 2008 je namreč posnel film‘ Camp Rock’, ki je med zvezde izstrelil tudi mlado pop pevko Demi Lovato.

Ne samo javno, ampak tudi njegovo zasebno življenje (kolikor pač je lahko sploh zasebno!) je precej pestro. V letu 2006 je bil mladi pevec skupaj z AJ Michalka, eno izmed sester dueta Aly & AJ, a sta se kaj kmalu razšla. Nato je v letu 2008 začel hoditi z novoodkrito country zvezdnico Taylor Swift. A že novembra istega leta je Taylor v intervjuju v pogovorni oddaji Ellen DeGeneres povedala, da nista več skupaj. Joe naj bi prekinil razmerje kar preko mobilca in to v pičlih 27 sekundah. Joe se je nato seveda branil, da ni bil on tisti, ki je odložil telefon, ampak je to storil nekdo drug namesto njega. A če je Taylor še nekaj časa jokala in premlevala svoja čustva do Joea, si je slednji kaj hitro našel novo “prijateljico” – Camillo Belle, s katero pa se je po letu dni razšel.

Po vsem povedanem mu na portalu TOčnoTO Teens želimo predvsem veliko (prave) ljubezni in glasbenih uspehov.


Zadnje novičke

Prejšnji članekHayden Panettiere paparaci grenijo življenje
Naslednji članekParis Hilton skoraj postala žrtev morskega psa