kellan-lutz-hollywood-hot

Kellan Lutz se je ob vročem sobotnem dnevu ohladil tako, da je slekel majico, s čimer pa je poskrbel, da se je dvignila temperatura marsikateremu dekletu.

Tudi Ashley Greene ni varčevala pri oblačilih, saj je za pohajkovanje po ulicah izbrala lahko in kratko poletno oblekico.

Vendar je počitka za gospodično Greene končno konec, saj so jo v ponedeljek opazili na losangeleškem letališču, kjer si je rezervirala let nazaj proti severu, spremljal pa jo je soigralec Peter Facinelli. In kaj pomenijo te modrice na Ashleyjini roki? Očitno delo vampirke le ni tako enostavno.

V Vancouvru pa sta že varno nameščena Xavier Samuel in Jackson Rathbone, ki sta nedeljsko popoldne preživela na očeh paparacev.

Xavier si je zaželel nekaj svežega zraka, ki ga je pridobil med sprehodom po vancouvrskih ulicah, Jack pa se je s svojo skupino ‘100 Monkeys’ zaprl v studio, od koder je prišel vidno zadovoljen.

Tudi Christian Serratos si je našla delo, in sicer se je s prijateljico odpravila na obhod po trgovinah. Izgleda, da so bile denarnice pretežke, saj se je ob koncu dneva nabralo kar precej vrečk, med smetmi pa sta se očitno znašli tudi dve škatli ‘Domino’s Pizza’.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSabina Mali: Nebo je delila s pticami
Naslednji članekVROČE: Megan Fox: Ne mara se gledati med seksom