Megan, ki je vlogo v svojem filmu ‘Transformers:Revenge of the fallen’, promovirala na precej neprepričljiv in bedast način, se je v svojem izražanju končno nekoliko popravila. Za razliko od katastrofalne promocije omenjenega filma se je lepotica za predstavitev svojega zadnjega filma, grozljivke ‘Jennifer’s body’, očitno vsaj malenkost boljše pripravila.

Megan, ki navdušuje predvsem s svojim seksi telesom, sicer ne slovi kot posebno pametna ter razgledana punca, je v intervjuju za MTV iz sebe končno spravila nekaj smiselnih izjav in razmišljanj. Da pa se ne boste čudili prehitro, vas lahko pomirimo, da lepotica vendarle ne more iz svoje kože, saj je vseeno izjavila nekaj zelo slaboumnih stavkov. Med drugim je medijem razglašala, da je zagotovo shizofrenična, prav tako pa je filmskega režiserja, Michaela Bayja, primerjala s Hitlerjem.

Pametna ali neumna, dejstvo je, da je Megan vroča bejba, ki vznemirja marsikaterega moškega. Bolj kot to, ali je sposobna nekaj logičnega razmišljanja, njene oboževalce zanima, ali se bo lepotica kdaj slekla za revijo ali pa morda gledalce razgrela celo s posnetkom svojega seksa.

S svojim odgovorom je seksi mačkica razočarala marsikoga, saj je dejala, da tega nikoli ne bi storila, saj bi bilo zanjo grozno, če bi se morala opazovati med seksom. Zaupala je, da bi to zagotovo izgledalo kot podvodni konj, ki seksa. Megan, ki ima očitno resnično veliko kompleksov, bo v kratkem posnela še en čuden filmski projekt ‘Passion play’, v katerem ji bo družbo delal ekscentrični Mickey Rourke. In njena vloga? Cirkuška spaka s krili na hrbtu.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKellan zgoraj brez
Naslednji članekMaša Medik ostaja ‘ministrova tajnica’