taylor lautner

Presenečenje – Taylor Lautner je zadovoljen s svojo predstavitvijo tima Jacoba.

‘Somrakovec’, ki v vedno bolj priljubljeni sagi igra volkodlaka Jacoba Blacka, se je pred kratkim dobil z revijo ‘Tribute’ in spregovoril o ‘Mladi luni’ in veselju, ker igra Jacoba.

Taylor je povedal: »Jacoba v ‘Mladi luni’ preprosto obožujem. Vem, da bi bila laž, če bi rekel, da ni moj najljubši karakter. Všeč mi je, ker ima toliko različnih obrazov. Najprej je vesel, hiperaktiven otrok, ko pa se spremeni, pa postane moteča in nejevoljna oseba.«

No ja, vsi imamo kdaj dobre in slabe dni.

Toda kljub temu, da je že skoraj odrasel, ga vsi soigralci smatrajo za najmlajšega in skoraj otroka.  Tudi bivša soigralka Kristin Davis ki je pred štirimi leti z njim zaigrala v filmu ‘Morski deček in deklica iz lave’, je povedala, da do njega še vedno goji materinsko ljubezen.

Kristin je povedala: »Taylor je odličen fant, ki dela resnično trdo in ko sem delala z njim, se je izkazal za čudovito osebnost. O njem nisem nikoli slišala ničesar negativnega. Želim mu veliko uspeha in hočem povedati, da sem resnično vesela zanj. Toda kljub temu sem malce zaščitniška, ko ga vidim zgoraj brez. In nato slišim, da hodi z dekleti in potem kar obstanem.«

Ali si želiš, da si Taylor obleče majico? Tudi mi ne. Izgleda, da se bo tim Jacob moral resno pogovoriti z gospodično Davis.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBarbra Drnač: Življenje je polno presenečenj!
Naslednji članekJe Mary-Kate Olsen zaročena?