Revija se je v nadaljevanju razpisala o Nateovi popolni snubitvi, ki naj bi se zgodila v romantičnem Parisu. Parček je menda užival ob okusni večerji v luksuznem hotelu Hotel Le Bristol, nakar je Nate Mary-Kate presenetil s slastnimi pralineji, trufli, ki jih je podaril ob večerji. Dekle, ki je nad njimi navdušeno, se je odločilo, da enega takoj preizkusi, ko pa ga je z užitkom ugriznila, jo je čakalo veliko presenečenje.

V njegovi notranjosti jo je namreč čakala prekrasna škatlica, v kateri se je bleščal zaročni prstan. Mary-Kate je bila sprva osupla in šokirana, nato pa se je odzvala in vsa presrečna sprejela snubitev. Sicer romantičen trenutek, pa naj bi nekoliko prekinilo Nateovo prestrašeno vprašanje, polno dvoma: »Si prepričana, da si tega zares želiš?«. Druge ameriške revije, o domnevni snubitvi dvomijo ali pa se posmehujejo nad Nateovimi čudnimi besedami.

Marsikdo namreč meni, da tako vprašanje zastaviš le v primeru, če nisi prepričan, da se sploh želiš poročiti. Morda pa je deklo nosečo in ga je to prisililo v snubitev? Revija National Enquirer pa celo namiguje, da se Nate želi poročiti zgolj zaradi dekletovega premoženja. Mary-Kate namreč poseduje 900 milijonov dolarjev, po katerih naj bi hrepenel njen fant. Maryin predstojnik za javnost pa je odločno zanikal njuno zaroko in z njo povezane zgodbice.

Vse kaže, da Mary-Kate vsaj še nekaj časa ne bo gospa, saj se raje posveča modnemu oblikovanju. 23-letnica je skupaj s sestro dvojčico, Ashley Olsen, ustvarila kolekcijo The row. Mary-Kate je nadvse ponosna na njuno ustvarjalnost, katero je komentirala:« Strankam sva lahko ponudili nekaj, kar prej ni obstajalo. To so kvalitetna, vendar cenovna dostopna oblačila za mlada dekleta.« Da dekleti z modo mislita nadvse resno, pa dokazuje dejstvo, da sta v sredo obiskali New York, kjer sta se udeležili sprejema novih članov v Svet modnih oblikovalcev.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKristin noče videti Taylorja brez majice
Naslednji članekJennifer in Marc navijala za svoje moštvo