Revija se je v nadaljevanju razpisala o Nateovi popolni snubitvi, ki naj bi se zgodila v romantičnem Parisu. Parček je menda užival ob okusni večerji v luksuznem hotelu Hotel Le Bristol, nakar je Nate Mary-Kate presenetil s slastnimi pralineji, trufli, ki jih je podaril ob večerji. Dekle, ki je nad njimi navdušeno, se je odločilo, da enega takoj preizkusi, ko pa ga je z užitkom ugriznila, jo je čakalo veliko presenečenje.

V njegovi notranjosti jo je namreč čakala prekrasna škatlica, v kateri se je bleščal zaročni prstan. Mary-Kate je bila sprva osupla in šokirana, nato pa se je odzvala in vsa presrečna sprejela snubitev. Sicer romantičen trenutek, pa naj bi nekoliko prekinilo Nateovo prestrašeno vprašanje, polno dvoma: »Si prepričana, da si tega zares želiš?«. Druge ameriške revije, o domnevni snubitvi dvomijo ali pa se posmehujejo nad Nateovimi čudnimi besedami.

Marsikdo namreč meni, da tako vprašanje zastaviš le v primeru, če nisi prepričan, da se sploh želiš poročiti. Morda pa je deklo nosečo in ga je to prisililo v snubitev? Revija National Enquirer pa celo namiguje, da se Nate želi poročiti zgolj zaradi dekletovega premoženja. Mary-Kate namreč poseduje 900 milijonov dolarjev, po katerih naj bi hrepenel njen fant. Maryin predstojnik za javnost pa je odločno zanikal njuno zaroko in z njo povezane zgodbice.

Vse kaže, da Mary-Kate vsaj še nekaj časa ne bo gospa, saj se raje posveča modnemu oblikovanju. 23-letnica je skupaj s sestro dvojčico, Ashley Olsen, ustvarila kolekcijo The row. Mary-Kate je nadvse ponosna na njuno ustvarjalnost, katero je komentirala:« Strankam sva lahko ponudili nekaj, kar prej ni obstajalo. To so kvalitetna, vendar cenovna dostopna oblačila za mlada dekleta.« Da dekleti z modo mislita nadvse resno, pa dokazuje dejstvo, da sta v sredo obiskali New York, kjer sta se udeležili sprejema novih članov v Svet modnih oblikovalcev.

loading ...


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekKristin noče videti Taylorja brez majice
Naslednji članekJennifer in Marc navijala za svoje moštvo