mamaaa miaaa

Vsi vemo, kje se prehranjuje Lauren Conrad pozno v noč. Veliko vprašanje pa je: kaj počne brez svoje slave iz serije ‘The Hills‘?

Mi ti bomo na to vprašanje z lahkoto odgovorili. Mladenka se je zaprla za štiri stene kot Jack Kerouac, se usedla pred pisalni stroj in pripravljena je na obilico skrivnostnih in pomembnih romanov. Prav imaš. Ona je pisateljica!

Njeno zadnje delo ima naslov ‘Lauren Conrad Style‘, kjer Lauren obišče magično deželo preprostih stilov. Pravzaprav gre za nekakšni priročni, kjer razvija samo sebe. Ne rečemo, da mladenka ni dosegla modnega statusa (pravzaprav je napredovala, od kar se je udeležila serije ‘Laguna Beach’ ), toda ni pa nekakšen vrhunski modni svetovalec.

Kljub temu pa menimo, da je knjigo vredno prebrati. Izšla bo 2. februarja 2010!

Kaj pa je o tem dejala Lauren? »Zelo sem navdušena, da bom napisala modnega vodiča. Mislim, da bi morala biti moda zabavna in odvisna od tega, kdo pravzaprav si. Če nosiš oblačila, v katerih se dobro počutiš, potem to svojo dobro počutje kažeš tudi navzven. Vem, da bo vodič preprosta ponudba, ki bo pomagal s preprostimi nasveti, kako izgledati čudovito.«

Včeraj zvečer pa je Lauren odšla na kosilo v Samsung Behold II v Hollywoodu. Ko je prispela tja, je avtorica knjige ‘LA Candy‘ izgledala zares čudovito v kratki črni oblekici, črni jopici in visokih petah.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKaj pomenijo imena zvezdniških otrok?
Naslednji članekTOčnoTO slovenska glasbena lestvica (20.11.-27.11.)