new-moon-battersea-bunch

Robert Pattinson, Kristen Stewart in Taylor Lautner so že varno nastanjeni v Londonu, kjer so včeraj zvečer tudi pozirali navdušenim oboževalcem.

Trio se je na odru pridružil režiserju Chrisu Weitzu, kjer so odgovarjali na vprašanja.

Tudi Taylor je pred kratkim odgovoril na nekaj ‘MTV-jevih’ vprašanj in sicer o tem, kateri team bi morali izbrati. »Odvisno je od vašega okusa. Če verjamete v prijateljstvo in ste najprej dobri prijatelji, šele potem pa vaše prijateljstvo preraste v ljubezen, potem ste zagotovo team Jacob. Če pa verjamete v ljubezen na prvi pogled, če se zatrapate v prvega skrivnostneža v kotu, no, prav, pa se pridružite teamu Edward.«

In kateremu teamu ostajaš zvest/a ti?

Slišali pa smo tudi, da je najpopularnejši trio med odmorom za kosilo zmotil požarni alarm in zato so morali nemudoma zapustiti hotel Dorchester.

Priča je povedala: »Vsi so bili nemudoma na cesti. Tudi Kristen in Robert sta se pojavila s svojim spremstvom.«

Zaposleni v hotelu pa je pojasnil: »Zgodil se je manjši incident, za katerega smo hitro poskrbeli, tako da je zdaj vse v najlepšem redu.«

Njihova soigralka Nikki Reed pa je v ponedeljek v Los Angelesu nekaj najstnikom podarila nekaj kopij igrice ‘Style Lab Jewelry Design’ za njihove ‘Nintendo DS’ konzole ter jim celo pokazala, kako se ta igrica igra.

Vse vroče skrivnosti o najlepšem vampirju in filmu Mlada luna boš sedaj prejemal/a na svoj mobilni telefon! POŠLJI KLJUČNO BESEDO LUNA na številko 4488! Bodi prva, ki boš izvedela vse vroče novičke in prejela huda ozadja za tvoj mobilnik!


Zadnje novičke

Prejšnji članekRihanna zgoraj brez promovira novi singel
Naslednji članekFOTO Pijana Kate Moss se je komaj držala na nogah