Na fotografiji za novi singel ‘Wait Your Turn’ je Rihanna, ki izgleda preplašeno, a tudi provokativno, prsi prekrila samo z roko, medtem ko se druga obrambeno nahaja nad glavo.

Gre za njeno tretjo kontroverzno fotografijo iz njenega albuma ‘Rated R’, ki se bo začel prodajati 23. novembra. Na prvih dveh je prav tako zgoraj brez, okrog telesa pa ima ovito bodečo žico, medtem ko zapeljivo gleda v kamero…

Medtem ko pa je snemala pesmi za novi album, je bila v zelo slabem čustvenem stanju, kar je priznala tudi sama. »Nekajkrat sem sredi snemanja zapustila studio in se trudila, da bi zaustavila solze.«

Pevka tudi trdi, da ji je snemanje albuma, ki bo izšel devet mesecev po incidentu s Chrisom Brownom, omogočilo, da lažje prebrodi situacijo, v kateri se je znašla ter da na takšen način izrazi vse, kar čuti.

»Z ljudmi nisem govorila o tem, kako se počutim. To sem preprosto izrazila v svojih pesmih,« je povedala in dodala, da se ni želela smiliti sama sebi ter sedeti v hiši, ampak je odšla v studio in začela delati.

Zadnji Rihannin album je odraz nje same, kot trdi sama ter ji je tudi v veliko pomoč, da z večjo pozitivnostjo in samozavestjo zre v prihodnost.


Zadnje novičke

Prejšnji članekEmily Osment: Alanis Morisette vpliva name
Naslednji članek‘Mladolunovci’ so naleteli na požarni alarm