cam-gigandet-kitson-cutie

Cam Gigandet je v torek nakupoval v otroški trgovini, družbo pa sta mu delali punci Everleigh Gigandet in Dominique Geisendorf.

Izgleda, da bo Cam zaigral v še enem vampirskem filmu, saj so mu ponudili vlogo v filmu, ki bo posnet po knjigi ‘Priest’. Cam bo zaigral šerifa, ki bo duhovniku pomagal otresti se tolpe vampirjev.

Njegovi soigralci v vampirski sagi ‘Somrak’, Kristen Stewart, Xavier Samuel, Kellan Lutz, Ashley Greene, Jackson Rathbone in Peter Facinelli, pa so sredino popoldne preživeli vsak na svoj način.

Kristen se je s pleteno kapo na glavi sprehodila po Vancouvru do prizorišča snemanja ‘Mrka’, Xavier in Jackson sta si medtem poiskala nekaj dobrega za pojest, Kellan si je privoščil malce nakupovanja v ‘Zari’, Ashley pa je na sprehod popeljala svojo psičko.

Peter Facinelli pa si je vzel nekaj časa zase in za svojo družino. Z ženo Jennie Garth in otroki se je sprehodil po Vancouvru, nato pa odhitel na snemanje.

Prejšnji vikend pa je iz Vancouvra poletel v oddaljeno Virginijo, kjer je zbiral denar za ameriški Rdeči Križ. Po štirih urah je ves zadovoljen na Twitterju objavil: »Hvala vsem oboževalcem, ki so prišli v Virginijo, da bi me videli. Rdeči Križ je zbral preko 100 epruvet krvi, kar je dvakrat toliko, kolikor smo pričakovali.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠpelca si želi toliko otrok, kot bo dala mati narava
Naslednji članekChris in Rihanna: Njuna glasba pove vse