Na snemanju je nosil kapo z napisom Billionaire Boys Club in ovratnico, na kateri je pisalo Oops. 20-letni Chris pa lahko kmalu pričakuje nov poziv na sodišče, saj ga bodo prihodnji teden ponovno obravnavali zaradi odmevnega napada na bivše dekle Rihanno.

Nekateri ljudje so prepričani, da se v besedilu njegove nove pesmi skriva opravičilo za Rihanno, kar pa je, z izjavo za televizijo MTV, zanikal Chrisov predstavnik za medije. Zatrdil je, da je pesem nastala že dolgo nazaj in ni povezana z incidentom. Prav tako je te dni glasbeno ustvarjalna Rihanna, saj je v sodelovanju s kolegoma Jay Z-jem in Kanyeaem Westom posnela pesem polno ponosa, z naslovom Run this town.

Skupno stvaritev je Jay komentiral rekoč: “Pesem govori o evoluciji in napredku. Začneš kot mlad glasbenik in sčasoma si utreš svojo pot navzgor ter postaneš del igre. Ko splezaš na vrh, postaviš zastavo in prisežeš svojo vdanost narodu. Svojo zastavo moraš postaviti na vrh gore in zaklicati, da smo mi tisti, ki smo glavni v mestu.” Trio bo pesem predstavil na nastopu v oddaji Jay Leno Show, 14. septembra, govori pa se, da naj bi navdušili že dan pred tem na podelitvi glasbenih nagrad MTV za leto 2009, MTV video music awards, ki bo potekala v New Yorku.


Zadnje novičke

Prejšnji članekPo nakupih s hčerkico
Naslednji članekVedeževalko Karin so Hrvati sprejeli odprtih rok