new moon

Robert Pattinson. Kristen Stewart. Taylor Lautner. Ashley Greene.

Zainteresirani? Vemo, da ste.

Ekipa ‘Mlade lune’ je na včerajšnjih ‘Video Music Awards’ zasijala z vso močjo.

Izstopala je predvsem Kristen Stewart, ki je presenetila s svojim izgledom, ki ga nismo najbolj vajeni. Za prireditev je namreč izbrala kratko svetlečo se oblekico, čevlje s peto in tudi lase si je spravila v red.

Taylor Lautner je tako kot vedno izgledal zelo seksi v črni majici, pri kateri je pozabil zapeti zgornja dva gumba in svetleči se sivi obleki.

Tudi Robert Pattinson je izbral elegantno obleko temno modre barve, kateri se niso dali zapeti prvih treh gumbov, njegovi lasje pa so bili kot po navadi kot sračje gnezdo, vendar je kljub temu lepotec izgledal več kot privlačno.

Ashley Greene, ki je svojo službo na rdeči preprogi odlično opravila, pa je s svojo izbiro oblačil pokazala svoje dolge noge in nove dolge kodre, ki ji po našem mnenju zelo pristajajo.

Pa vendar ne smemo pozabiti na trenutek, ki ste ga vsi najbolj čakali in zaradi česar so se naši prijateljčki sploh prikazali na včerajšnjih nagradah, novega uradnega trailerja ‘Mlade lune’, ki ga je trojica včeraj na odru s ponosom predstavila.

»Ni važno ali podpirate Edwarda, ali pa ste v Jacobovi ekipi, radi bi se vam zahvalili za neprecenljivo podporo, ki nam jo že od začetka izkazujete,« je začela Kristen.

Robert je nadaljeval: »Za ta večer smo vam in samo vam pripravili nov video filma, s katerim smo se ubadali zadnje čase.«

»Samo za ‘VMA’, tukaj je pogled na naš izdelek iz čisto drugega zornega kota,« je še zaključil Taylor.

Nato so obiskovalci zadržali sapo ter se ozrli na platna. Ker vemo, da je do novembra še daleč, se lahko tudi vi zazrete v vaše računalniške zaslone ter si na našem portalu pogledate trailer filma, ki ga že vsi nestrpno pričakujemo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE: Zmagovalci ‘VMA’
Naslednji članekLeonardo DiCaprio s poročim prstanom