Novica je seveda vzbudila zanimanje mnogih, glede na to, da sta se Leo in njegovo dekle Bar Refaeli pred pol leta razšla, on pa od takrat še naj ne bi našel novo žensko po svojem okusu. »Od te zveze je želela več od njega. V bistvu je želela skupno življenje. To mu ni bilo všeč, zato jo je zapustil,« je takrat povedal vir blizu nekdanjemu paru, te dni pa se na veliko ugiba, če si je pevec morda premislil in vendarle zastavil najpomembnejše vprašanje?

»Vsekakor verjamem v zakon. Da, želim se poročiti in imeti otroke,« je nedavno izjavil Leo. V zadnjem času času pa bi se naj Bar začela videvati z multimilijarderjem Teddyjem Sagijem, najbogatejšim Izraelcem s Forbesove lestvice moških z največjo denarnico.

Par je bil prvič opažen pred nekaj dnevi v VIP delu elitnega kluba v St. Tropezu, ko še nihče ni posumil, da je med njima kaj več kot samo prijateljstvo. Zatem sta skupaj obiskala še Berlin, kjer sta si na koncertu Britney Spears izmenjevala nežnosti. Podjetnik je od Bar starejši za deset let, kot pravijo mnogi, pa Leonardu ne seže niti do kolen.

A koga ima torej rad Leo? Nedavno je bil v londonskem Chinawhiteu ujet v pristnem objemu članice skupine Pussycat Dolls, Ashley, s katero je iz zabave, ki je bila prirejena v čast polo turnirju Cartier International, pobegnil v ekskluzivni nočni klub Whisky Mist, kjer je kar 6.000 funtov zapravil samo za šampanjec. Seveda, vse, da ne bo spremljevalka žejna!


Zadnje novičke

Prejšnji članek‘Somrakovci’ na ‘VMA’
Naslednji članekŠKANDAL! Kanye West ponižal Taylor Swift!