tts

Taylor Swift je osvojila nominacije – v sredo se je razveselila osmih nominacij za Grammyje 2010, ki so jih razglasili na ‘Grammy Nominations Live concert’ v Los Angelesu.

19-letna pevka je skupaj s prijateljico Colbie Cailat nominirana za najboljšo pop sodelovanje, za njuno skladbo ‘Breathe’, Taylor pa je nominirana tudi v kategoriji album leta in najboljšo country skladbo, ‘White Horse’.

Ko je Taylor slišala za nominacije, je bila z mamo v svoji hotelski sobi, kjer sta urejali domače posnetke. Svojo reakcijo je opisala z besedami: »Bila sem čisto iz sebe, začela sem skakati gor in dol. Odkrito povem, da tega nisem pričakovala. Osem nominacij –  presrečna in hvaležna sem!« Dodala je še: »Biti prepoznana na Grammyjih, je velika čast in vse, kar vem, je, da bodo nocoj v mojem dnevniku popisani in podčrtani vsi listi, zraven pa bo veliko klicajev, ker si namreč nikoli nisem predstavljala, da bom kdaj kaj takega napisala v svoj dnevnik.«

Te zanima, kako je Taylor proslavila svoje nominacije? Dejala je: »Poklicala bom nekaj ljudi in jim povedala, da jih imam rada.« In seveda se je odpravila ven z najboljšo prijateljico Seleno Gomez.

V sredo popoldne sta prijateljici druga ob drugi zapuščali restavracijo Mozza v Los Angelesu. Selena je bila opažena z darilno vrečko – je bila namenjena Taylor?

Nazadnje sta imeli Sel in Taylor dekliški večer v oktobru, ko se nista mogli nehati smejati. Sedaj sta imeli dekleti nenačrtovan razlog, da sta se znova zabavali.

Podelitev nagrad Grammy bo potekala 31. januarja prihodnje leto na CBS.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Rihanna: Med koncertom se je ves čas grabila za mednožje
Naslednji članekEKSKLUZIVNO Sexplosion vam podarjajo