V srebrnem trikoju, ki je izgledal kot oklep, se je zdelo, kot da je pravkar skočila iz vojske, med množico pa je dvigovala temperaturo z gibom Michaela Jacksona, in sicer se je med nastopom prijela za mednožje.

Po promocijskem nastopu, ki se je predvajal v živo na MySpaceu, se je Rihanna preoblekla v kratko oblekico s potiskom zebre ter dodatno praznovala.

Pevka hita ‘Umbrella’ je bila očitno dobro razpoložena, saj je s prijateljico noč kar preplesala.

Rihanna vsem ženskam tudi svetuje, naj vedno nosijo seksi spodnje perilo, ker je to ljubko in ženstveno, s tem pa se bodo počutile tudi zapeljivo in lepo.

»Pozimi obožujem čipke in svilo. Pod obleko imam vedno vsaj en komad seksi spodnjega perila. Čeprav smo pozimi zelo oblačeni, je ljubko, ko se slečete in ostanete v prekrasni čipki ali svili.«

Popularna pevka je trenutno samska, a vseeno pazi na svojo postavo, in sicer glede, kaj vtakne v usta. Odvisna je od ogljikovih hidratov, zato jih z menija črta samo v primeru, ko jo čaka snemanje videospota ali fotografiranje.

Pred nekaj dnevi pa je doživela tudi neprijetno presenečenje na letališču LAX, ko so jo varnostniki ustavili, vzeli so ji ves nakit in ga pregledali z detektorjem metala. Zvezdnica je tudi rahlo slabe volje stala ob strani, ko so ji pregledovali torbe. No, po 40 minutah so ji vendarle dovolili, da se vkrca na letalo za New York.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNicole Kidman in Keith Urban za božič v Avstralijo
Naslednji članekTaylor Swift osvojila 8 Grammy nominacij!