Taylor Swift je preprosto zasijala, ko je v kočiji v stilu Pepelke prispela na MTV Video Music Awards 2009.

19-letnica je na prireditvi tudi nastopila s svojim hitom 'You Belong With Me', na rdeči preprogi je nosila osupljivo lepo obleko Kaufmana Franca, zraven je dodala nakit Lorraine Schwartz, za nastop pa se je preoblekla v rdečo obleko v stilu 50'ih, zraven pa obula čevlje Louboutin.

Taylor je na prireditvi osvojila tudi nagrado za najboljši ženski videospot za pesem 'You Belong With Me' ter s tem premagala Lady GaGa, Pink, Beyonce, Katy Perry in Kelly Clarkson, a je Kanye West pokvaril to, kar bi moral biti Taylorin velik večer ter s tem poskrbel za največji škandal prireditve!

Medtem ko se je Taylor ob prejetju nagrade začela zahvaljevati, je Kanye privihral na oder, ji vzel mikrofon in rekel: »Hej, Taylor. Res sem srečen zate. Pustil ti bom, da dokončaš, ampak Beyonce ima enega izmed najboljših videospotov vseh časov. Enega izmed najboljših videospotov vseh časov!« Kanye je nato skomignil z rameni in odkoral iz odra, kamera se je osredotočila na reakcijo Beyonce, ki je izgledala šokirano, Taylor pa je kar stala na odru, osupla in brez besed.

Občinstvo je Kanyea izvižgalo in poskušalo razvedriti Taylor, a škoda je seveda že bila narejena.

Kako nesramno!

Je pa zato potem Beyonce skušala popraviti napako, ko je prejela nagrado za najboljši videospot leta za 'Single Ladies', rekoč: »Hvala vam. Spomnim se, ko sem bila stara 17 let in z Destiny's Child dobila prvo MTV nagrado in zame je to bil eden izmed najbolj vznemirljivih trenutkov v življenju. Zato želim, da se mi Taylor pridruži in naj doživi svoj trenutek.« Kako pozorno!

Taylor je povedala: »Rada bi se zahvalila vsem oboževalcem na Twitterju in MySpaceu in vsem, ki ste prišli na moje poletne koncerte. Najlepša hvala!«

Taylor in Beyonce sta se objeli pred in po Taylorinem govoru. Mlada glasbenica je o grobi prekinitvi govora povedala: »No, na odru sem stala cela vzhičena, ker sem pravkar dobila nagrado. In potem sem bila vznemirjena, ker je bil Kanye West na odru. In potem nisem bila več tako vznemirjena. Dobila sem ogromno sms sporočil in vsi so bili zelo prijazni. Za mano je bila res zelo zabavna noč. Vsekakor je bilo zanimivo. Ne poznam ga, še nikoli prej ga nisem srečala, zato… Ničesar nočem začeti, ker sem se imela včeraj super.«

Gospodična Swift je spregovorila tudi o Beyonceinem povabilu, naj ob koncu večera pride na oder: »Rekli so mi, naj stojim ob odru in res nisem vedela, kaj se bo zgodilo. Ampak zdelo se mi je čudovito in prijazno od nje, da je storila to, kar je storila. Vedno je bila predvsem čudovita oseba. Pred talentirano umetnico, super zvezdnico, vedno je bila čudovita oseba in mislim, da Beyonce ne bi mogla imeti bolj rada, kot sem jo imela danes zvečer.« No, oglasil pa se je tudi sam krivec za ves škandal, Kanye, in se Taylor poskušal opravičiti.

»Res se opravičujem Taylor Swift, njenim oboževalcem in njeni mami Andrei. Takoj zatem sem govoril z njeno mamo in rekla mi je isto stvar, kot bi mi jo rekla moja mami. Taylor je tako talentirana! Všeč mi je besedilo o tem, kako je biti navijačica… Naredil sem napako, da sem šel na oder in ji pokvaril njen trenutek! Beyoncein videospot je bil najboljši tega desetletja! Opravičiti se moram mojim oboževalcem, če sem vas razočaral! Opravičiti se moram mojim prijateljem na MTV-ju. Jutri se bom opravičil Taylor. Dobrodošli v resnični svet! Vsi me hočete izvižgati, a sem oboževalec resnične pop kulture! Še vedno sem vesel za Taylor. Tako si talentirana! Sam sem dal svojo nagrado Outkast, ko so si jo zaslužili bolj od mene… Nisem zmešan, samo resničen. Oprostite zaradi tega! Res mi je žal za Taylor in iskreno se opravičujem.«

Bo zadostovalo?


Zadnje novičke

Prejšnji članekLeonardo DiCaprio s poročim prstanom
Naslednji članekJe kreativna LiLo že odpuščena?