Izgleda, da hoče Joe Jonas slediti svojemu bratu Kevinu ter si na svoj prstanec kmalu nadeti poročni prstan.

Po poročanju govoric naj bi bil 21- letni Jonas tako zaljubljen v svoje dekle Ashley Greene, da načrtuje snubitev. Mladi pevec in igralec naj bi se celo podal na lov za diamantnim prstanom, takšnim, ki bi njegovi izvoljenki popolno pristajal.

»Hoče si zagotoviti, da mu ne bo ušla in čuti, da če bo na njen prst nataknil prstan in določil datum poroke, bo lahko dihal brezskrbno.«

Še več, Joe naj bi celo hotel, da se Ashley preseli k njemu, tako da bosta lahko skupaj preživela sleherno minuto, kljub temu da naj bi bila Ash tista, ki nosi hlače.

»Ker hoče z njo preživeti čim več časa, medtem ko dela načrte za prihajajočo turnejo, Ashley pa se ubada s še zadnjim delom sage ‘Somrak’, hoče, da se preseli k njemu. Joe se z žensko še nikoli ni tako počutil. Končal je z Demi Lovato in se na vrat na nos podal v zvezo z Ashley, vendar ni vedel, da bo postalo tako resno. Prvič dejansko verjame, da je našel pravo ljubezen.«

Kako lepo. Ali misliš, bo Joe res zasnubil svoje lepo dekle? Morda pa si res pripravlja teren, saj jo je v sredo spet odpeljal na romantično večerjo v restavracijo Katsuya.


Zadnje novičke

Prejšnji članekV spomin Toše Proeski: Minevajo tri leta od smrti pevca z angelskim glasom
Naslednji članekPokukajte v zvezdniško poroko Katy Perry in Russella Branda