Demi Lovato je lahko vedela, da bo dogovor ‘še vedno sva prijatelja’ precej težko spremljal njen majski razhod s članom skupine Jonas Brothers, Joejem, saj jo je njegova zveza z zvezdnico filma ‘Somrak,’ Ashley Greene, baje že začela motiti.

Zvezdnica filma ‘Camp Rock 2’, ki je trenutno na turneji skupaj z JoBros, je za ‘Hollywood Life’ povedala, da je malo vznemirjena, ker je Joe povabil Ashley zraven njih na turnejo – in zgodi se lahko, da izgubi spoštovanje do svojega bivšega. Dejala je: »Menim da je pri tem določena mera spoštovanja, ki se izgubi, ko se zgodi kaj takega, ampak glede tega ne moreš storiti nič drugega, kot da greš naprej in si zadovoljen, ker imaš v življenju nekoga, o katerem lahko razmišljaš in z njim preživljaš čas.«

Kaj pa o vsem skupaj meniš ti? Je bila Joejeva poteza taktična, ker je zraven njih Demi, ali morda želi, da njegova nova romanca zacveti blizu njegove bivše?

Demi kljub vsemu živi naprej in je včeraj očarala v odtenku vijolične barve, ko je prispela na prireditev ‘PADRES Contra El Cancer’s Anniversary Gala’, ki se je odvijala v Hollywoodu.

18-letna pevka se je prireditve udeležila v podporo svoji prijateljici s socialne mreže ‘Twitter’, Evi Longorii Parker, ki je predstavnica centra. Ta neprofitna organizacija deluje z namenom, da izboljšajo življenja latinoameriških otrok, ki imajo raka.

V sredo pa je bila mlada zvezdnica opažena pri plačevanju parkirnine na parkirnem avtomatu, potem ko je nakupovala v Los Angelesu. Oblečena v črne hlače, črno majico, s šalom in klobukom je bila vsa v stilu opažena ob vstopu v ‘Urban Outfitters’, pred tem pa je obiskala še bližnji salon.

Demi, ki se je preizkusila tudi kot raperka, pa je pred kratkim izdala, kako izbira svoje filmske vloge. Povedala je: »Nočem postati preveč razdražena in preveč družinsko prijateljska – raje igram normalne najstniške vloge. Menim, da je Dakota Fanning resnično dobra v vlogah, ki jih izbere in tudi jaz si želim iti po tej poti.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Rihanna na večerji v zapeljivi prozorni srajčki
Naslednji članekFOTO Gisele Bundchen navdušila v seksi obleki z odprtim hrbtom