Pred dvema letoma je Disney Channel vpeljal v filmsko industrijo  takrat 16-letno Demi Lovato, ki je ukradla srca oboževalcev z vlogo Mitchie Torres v prvem delu ‘Camp Rocka’.

Dve leti pozneje se igralska zasedba z Demi in Jonas Brothersi na čelu zopet vrača z nadaljevanjem ‘Camp Rock 2: The Final Jam’, katerega premiera je bila včeraj!

V ekskluzivnem intervjuju za ‘Cellebuz’ je Demi, ki je pred kratkim vstopila v svet odraslih, povedala, da sta obe z Mitchie nekoliko bolj odrasli.

Rekla je: »Zdaj je samozavestnejša, kot je bila. V prvem filmu je dvomila vase, saj ni bila prepričana, kdo sploh je, zdaj je polna zagona.«

Kar bi lahko rekli tudi za 18-letnico, ki snema svojo serijo ‘Sonny With a Chance’, končuje že tretji album, se z družino seli v novo hišo, ki jo je sama kupila, zraven tega pa še na turneji po Kanadi promovira ‘Camp Rock 2’ skupaj z 21-letnim Joem, ki je sedaj njen bivši fant… Kako ji uspe ohranjati prijateljstvo z njim?

»No, moram, ker delam z njim. Ko si prizadet, se je lahko premakniti naprej. Tako da je bilo zame lahko iti dalje,« je povedala.

V pomoč ji je vsekakor tudi R’n’B zvezdnik, do katerega ne goji le prijateljskih čustev…

»Nekako se zanimam za Treya Songza, ki je tako seksi,« nam je zaupala ter zagotovila, da se med njima še nič ne dogaja. Rekla je: »Slediva si na ‘Twitterju’ in preko zasebnih sporočil. Neverjeten je.«

Demi še se vedno poti s tretjim albumom, ki bo predvidoma izšel v začetku drugega leta. Na njem pa bosta morda tudi dueta z Justinom Biebrom in Miley Cyrus.

»Pogovarjali sva se o duetu kot akustično verzijo ali nekaj takega. Bilo bi zabavno narediti nekaj takega z njo,« je povedala o Miley. »Je ena mojih najboljših prijateljic in zelo talentirana, zato bi jo imela z veseljem na svojem albumu,« je nadaljevala.

Prav tako je na njeni listi sodelujočih tudi Justin Bieber o katerem se je razgovorila: »Je zelo srčkan. Rada bi sodelovala z njim. Moja sestra je nora nanj in tudi sama sem njegova oboževalka, tako da bi lahko rekli, da gre za Bieber vročico.«

Trenutno je Demi osredotočena na novo sezono ‘Sonny With a Chance’ in uživanjem svoje polnoletnosti. »Mislim, da še ne rabim narediti tega, dokler ne zapustim prostora pri Disney Channelu.  Nekako čakam, da bo prišel pravi čas, toda počutim se bolj odraslo, saj sem že 18,« je še za konec povedala.

Priljubljena pevka in igralka tako zbere množice oboževalcev, kjer koli se pojavi in v četrtek si je pred hotelom v Torontu utrgala  nekaj minutk prav za njih.

Demi je bila videti čudovita v kratki poletni oblekci in jopici, ko se je fotografirala z nekaj srečneži, nato pa odkorakala po svojih opravkih.

O njej še bomo v prihodnje vsekakor veliko slišali…


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Naomi Campbell: Seksi obleko zasenčil ogromen smaragdni prstan
Naslednji članekHOT! Olivia Munn navdušila s seksi editorialom