Imela je kratko romanco z Joe Jonasom, a dobila je tudi svojo lekcijo! Demi Lovato se je namreč naučila, da je dobro zasebno življenje ohranjati zasebno.

18-letnica je medijem sporočila, da bo naslednjič dvakrat premislila, preden bo svojo romantično zvezo sporočila javnosti.

Dejala je: »Dobila sem svojo lekcijo. Ni ravno zabavno, ko prekineš svojo zvezo pred vso javnostjo. Torej, najbrž bom naslednjič to ohranila kot skrivnost.«

In kljub temu, da je Joe prizadel njena čustva, Demi ne goji nikakršnih zamer. »Vem, da je imel najboljše namene. Zagotovo večina fantov nima takšnih namer, kot jih ima on.«

V soboto popoldne pa se je Demi skupaj z brati Jonas odpravila v New York City in dan posvetila teniški zabavi, nato pa so še skupaj nastopili na odru ‘USTA Billie Jean King National Tennis Centra’.

Zvezde filma ‘Camp Rock 2 so v svoj nastop vložili ogromno energije in tako odlično začeli vsakoletni teniški turnir ‘US Open’.

Na družinsko-prijateljskem dogodku je Michael Fiur, ekskluzivni producent tega dneva, imenovanega ‘Arthur Ashe Day‘, dejal: »Mislimo, da je to odličen način za učenje, ne samo športnih spretnosti, temveč tudi znanja za življenje. Za otroke, da postanejo vodje, za otroke, da izboljšajo svojo izobrazbo, imamo vse vrste izobraževalnih programov. Torej je to res kombiniranje športa in izobrazbe skozi skupnost teniškega programa ‘USTA’.«

Na ta dan pa sta bila prisotna tudi dva velika asa teniške igre. To sta Roger Federer in Rafael Nadal. V galeriji ti prilagamo nekaj fotografij in tri videe ter ti želimo veliko užitka ob gledanju!


Zadnje novičke

Prejšnji članekLindsay Lohan zaradi prehitre vožnje ustavili policisti
Naslednji članekFOTO Hollywoodske dame na Emmyih blestele v elegantnih toaletah