Hilary Duff je nastopila v oddajiThe Ellen DeGeneres Show’, ki bo na sporedu že v ponedeljek. 23-letna pevka in igralka je gostiteljici pogovorne oddaje zaupala pripetljaj, ki se je zgodil zjutraj na dan njene poroke. Zlomila si je zob!

“Z mamo in sestro Haylie smo sedele na postelji, ko sem jima povedala novico. Nista mogli verjeti!” je povedala Hilary. “Sprva sem planila v jok, nato sem se začela sama sebi smejati in na koncu so mi po licu lile prave solze žalosti. Srečno naključje me je rešilo. In sicer me je rešila moja načrtovalka poroke Mindy Weiss… Dober prijatelj njenega moža je vrhunski zobozdravnik, ki mi je pomagal iz zagate.”

Hilary je zaključila naporen delovni teden z avdicijo v Hollywoodu, na katero se je odpravila odločna in samozavestna v svetleči se minici, črni jopici in fascinantnih čevljih z visoko peto.

Zvezdnica je zraven svojih igralskih obveznosti povedala tudi nekaj zanimivosti iz svoje mladosti, ki bodo objavljene v reviji ‘Health’. Razkrila je, da je v najstniških letih zaradi stroge diete (zelenjava in kuhan piščanec) izgubila veliko kilogramov. “Med 17. in 19. letom sem bila zelo suha. Ko sem se končno začela zavedati, kaj si ljudje mislijo o meni in kako izgledam na fotografijah, sem se malo zamislila. Hujšanje obžalujem, saj verjamem , da takrat nisem bila srečna,” je povedala.

V ta namen nam je svetovala: “Jejte veliko zelenjave in sadja. Na jedilnik ne pozabite vključiti tudi jogurtov. Čez dan imejte več manjših obrokov, med katerimi se lahko znajde tudi kakšna sladica. Jejte zdrave stvari, kot je temna čokolada ali avokado za priboljšek.”

Mlada zvezdnica je že zdaj zelo vitka, kaj je pri 17 letih spominjala na obešalnik?


Zadnje novičke

Prejšnji članekRihanna: Nisem pripravljena na poroko!
Naslednji članekRazvajena Celine Dion ima v porodnišnici posebne privilegije