S pogovori o poroki jo je najbolj razdražila prav Katy. ''Besedo zakon sem v zadnjih dneh gotovo slišala štiristokrat. Jaz še niti približno nisem pripravljena za ta korak,'' je priznala rdečelasa pevka, ki je v zvezi z zvezdo bejzbola, Mattom Kempom.

Čeprav sama še ne bo stopila pred oltar, se je Rihanna za prijateljičin veliki dogodek predhodno pripravila. Poskrbela je že za oblačila, ki jih bo pripravila modna oblikovalka Stella McCartney in Topshop. ''Seveda, to je moj izbor, o katerem nisem razmišljala dolgo,'' je pojasnila Rihanna.

Pevka je povedala tudi, da ne obžaluje najstniških let, ko zaradi hitre prepoznavnosti ni mogla živeti kot njeni vrstniki. ''Od nekdaj sem za svojo starost relativno zrela. Rada se učim, zato uživam v družbi starejših ljudi,'' je dodala Rihanna, ki ne obžaluje grdih stvari, ki so se ji zgodile v življenju. ''Če takšnih stvari ne bi bilo, danes ne bi bila to, kar sem. Ljudje me zdaj težko vržejo iz tira in to je v tej industriji zelo pomembno,'' je povedala pevka.


Zadnje novičke

Prejšnji članekTaylor Swift: V ljubezni ni vzorca!
Naslednji članekHilary Duff: Na svoj poročni dan si je zlomila zob!