Hilary Duff je v ponedeljek promovirala svojo knjigo ‘Elixir’ v knjigarni ‘Borders Books & Music’ v New York Cityju.

Dan prej pa se je 23-letna pevka in igralka, ki je imela oblečene kavbojke ‘J  Brand’s Agnes’, tako kot mnogi drugi zvezdniki pridružila socialni mreži Twitter! Napisala je: »Ne morem verjeti, da sem tudi jaz postala del Twitterja. Resnično sem živela v mračni dobi.«

Pred srečanjem z oboževalci pa je objavila: »OK! Odpravljam se na prvo podpisovanje knjige v Borders! Kdo bo poskusil in naredil mojo prvo fotografijo tukaj? Zaželite mi srečo!« Njen profil lahko spremljaš pod vzdevkom @HilarybeeC.

V torek, na dan uradnega začetka prodaje novele o fotoreporterki Clei Raymond, pa je bila Hilary opažena pred studii ABC, kjer je bila gostja oddaje ‘Live! With Regis and Kelly’, v kateri je seveda spregovorila o knjigi.

Zvezdnica filma ‘Lizzie McGuire’ je izgledala čudovito v mornarsko modri, kratki obleki in čevljih, ko se je ob spremstvu varnostnikov sprehodila skozi množico oboževalcev in fotografov.

Hilary ima v zadnjem času precej natrpan urnik zaradi promocije, kmalu pa jo čaka tudi pisanje naslednjega dela knjižne serije, ki jo piše za ‘Simon & Schuster’.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVIDEO Alya: Oglejte si jo tu in zdaj!
Naslednji članekVROČE: Nova ‘Somrak’ knjiga izide naslednje leto!