Avtorica ‘Somraka’, Stephenie Meyer ima na razpolago še eno knjigo o tvojih najljubših vampirjih, ki bo na voljo 12. aprila 2011.

Na žalost ni nadaljevanje zgodbe o Edwardu Cullenu, Belli Swan in ostalih junakih, toda ‘The Twilight Saga: The Oficcial Illustrated Guide’ bo ponudila številne informacije o stvareh, s katerimi si niti najhujši oboževalci morda niso domači. Profili karakterjev, pogovor s Stephanie, rodoslovne lestvice, zemljevidi, družinska debla in še veliko drugega.

Meyerjeva je povedala: »Vedno znova me preseneča, koliko vprašanj imajo oboževalci o mojih karakterjih in celotnem svetu ‘Somraka’. Upam, da bo knjiga ‘The Official Illustrated Guide’ odgovoril na čim več vprašanj, tudi ozadja življenjskih zgodb karakterjev, tako kot na primer Alicino.«

Igralka, ki je Alice upodobila, Ashley Greene, pa se je že vrnila v Los Angeles, kjer se pripravlja na snemanje zadnjega dela sage ‘Somrak’, ‘Jutranje zarje’, ki jo bodo začeli snemati čez slaba dva tedna, saj so jo v torek fotografirali, ko je zapuščala fitnes.

In čeprav je najverjetneje v fitnesu preživela kar nekaj časa, je pred kratkim zatrdila, da se ne drži več diete.

Reviji ‘Star’ je povedala: »Ne držim se več diete. Verjamem v to, da svojemu telesu daš to, kar potrebuje.«

O ‘Jutranji zarji’ pa je še dodala: »Jem resnično zdrave stvari. Ne morem živeti življenja, ne da bi uživala v hrani.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekHilary Duff: Pridružila se je Twitterju!
Naslednji članekAlen Vogrinec Vesel napoveduje svojo prvo ploščo