Joe Jonas ni dovolil, da bi osebne težave njegovega nekdanjega dekleta Demi Lovato vplivale na njegovo cvetočo ljubezensko razmerje z zvezdnico ‘Somraka’ Ashley Greene.

Medtem ko Demi okreva na terapiji na kateri je pristala zaradi zloma sredi ‘Camp Rock 2’ turneje (do tega naj bi po mnenju mnogih prišlo, ker je Joe na turnejo povabil Ashley), Joe in Ashley (nekateri so ju poimenovali ‘Jashley’, drugi pa ‘Gronas’) hitro napredujeta v njuni zvezi, ki je vedno bolj trdna.

Nek vir je za ‘E! Online’ povedal, da se je Joe popolnoma vključil v Ashleyjino družino, s katero načrtujejo tudi skupne počitnice. Dejal je: »Onadva sta srečna bolj kot kdajkoli prej.«

Pretekla poročanja o tem, da se Joe in Ashley nameravata sprehoditi do oltarja, pa so se izkazala za lažna, saj je drug vir povedal, da so govorice o Joejevi zaroki neresnične.

Najbrž modra odločitev. Kaj pa o tem meniš ti?

Ashley pa še naprej pridno skrbi za obliko svojega vitkega telesa, saj je bila včeraj opažena pred fitnes centrom v Studio Cityju. Zvezdnica sage ‘Somrak’ je bila nasmejana po očitno odličnem treningu, medtem ko je pila izvrstno pijačo ‘NeuroSonic Aqua’.

V ponedeljek pa se je ljubek parček odpravil v trgovino za male živali, kjer sta kupila posteljo za Ashleyjino psičko Marlo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekCameron Diaz uživala na luksuzni jahti v Miamiju
Naslednji članekEva Longoria obžaluje, da se ni ločila že prej