Se nam obeta, da se bo tudi zadnji brat Jonas odločil za svojo samostojno glasbeno pot?

Nick je doživel popoln uspeh s svojim projektom ‘The Admistration’. V petek zvečer pa je tudi Joe Jonas ‘E!Online’ namignil, da se mogoče pripravlja, da bo tudi sam razprostrl krila v glasbenih vodah:

»Trenutno pišem skladbo… Pišem veliko glasbe… Napisal sem že približno pet pesmi z nekaterimi mojimi prijatelji z različnih bandov. Prihaja vikend Grammyjev in vsi moji prijatelji in glasbeniki bodo prisotni. Zares rad pišem z glasbeniki.«

Ali je mogoče, da nam je Joe namignil, da ko je delal z Nickom in Kevinom, ni pisal z glasbeniki? Ooh, kako nevljudno…

Komaj čakamo, da slišimo, kar Joe skriva v svojem rokavu. Glede na to, da pa se napoveduje tudi nekaj novega v glasbi, dvojni konceptni album o tem, kakšna je njegova bivša punca Taylor Swift, najverjetneje ne bi bilo težko staviti, kakšen as Joe skriva v rokavu.

Nas pa zanima tvoje mnenje. Ali bi kupil/a samostojno delo Joea, če ne bi bil član banda Jonas Brothers?

V soboto zvečer pa so paparaci Joea opazili, ko se je skupaj s svojo prijateljico Chelseo Staub po večerji izmuznil iz restavracije Madeo v Los Angelesu.

V nedeljo zvečer se je Chelsea sestala s svojimi prijatelji, manjkal pa ni niti pevec Kristy Frank. Nato pa so se skupaj odpravili na šov Spazmatics.

Med programom je Chels komentirala: »Neumnosti pri Spazmaticsih. 80′ leta so se vrnila. Vratne obveznice so nove srajce Affection.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekBritney v pretesnem modrčku po trgovinah s kreditno kartico svojega varnostnika
Naslednji članekSkupina Nude z zlomljenim srcem