Prejšnji petek bi se Britney Spears morala pojaviti na sodišču, namesto tega pa se je raje sprehajala po luksuznih trgovinah v kalifornijskem Calabasasu. Na sebi je imela rdečo majico, a se je videlo, da ima pod njo pretesen modrček. Njeni lasje so bili mastni in neurejeni. No, med drugim je odšla tudi v kozmetični salon, kasneje pa obiskala trgovine z nakitom in čevlji.

Ker pa je pred letom dni, ko je imela živčni zlom, skrb za njo in njene finance prevzel njen oče Jamie, je Britney očitno v takšni nuji, da izkorišča celo kartice svojega varnostnika. V trgovini je naredila pravo zmedo, potem ko se je na njegov račun podpisala s svojim imenom. Prodajalcem je razlagala, da gre za kartico njenega zaposlenega, zato ima z njo pravico razpolagati.

Sedaj mora na sodišču dokazati, da je sposobna sama skrbeti zase, a je zaradi prisotnosti paparacev obravnavo želela prestaviti, ni pa vedela, da ji tega niso odobrili. Sodnica bi naj bila besna, Britney pa se mora na sodišču ponovno zglasiti 22. januarja.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekAshley in Kellan na Zlatih globusih
Naslednji članekSe bo tudi Joe lotil solo kariere?