Se je Selena Gomez res javno opravičila Demi Lovato, ker je bila slaba prijateljica? Po poročanju Seleninega reporterja bi naj bila domnevna Selenina izjava, ki je zaokrožila po spletu, lažna!

Nadomestnik zvezdnice ‘Camp Rocka’ je za  ‘GossipCop’ potrdil, da skrivnostna in čustvena izjava ni njena ter da Selena ni podala nobene izjave, ki bi se dotikale prijateljičinih osebnih problemov.

»Demi je moja najboljša prijateljica in se ne oziram na dogodke, ki so se zgodili v preteklosti,« je zapisano v lažni izjavi. »Občutek imam, da sem grozna prijateljica, ker nisem bila takrat ob njej in ji stala ob strani, ali igranja, kot da me ni bilo tam.«

»Nedavno sem jo obiskala. Vesela sem, da je zaprosila za pomoč in upam, da se ji bo stanje izboljšalo. Vedela sem, da bo enkrat prišel ta čas, vendar me je presenetilo, da se je zgodilo na tak način. Demi imam rada z vsem svojim srcem in želim, da bi bila srečna. Vsekakor pa ji bom stala ob strani ne glede na to, kaj se bo zgodilo.«

Oboževalci Disneyjevih ljubljenk vedo, da je v preteklosti prišlo v njunem odnosu do velikih težav. Dvojica se je prvič srečala na snemanju   ‘Barney and Friends’. Ko sta se zopet srečali v šolskih klopeh, pa sta postali dobri prijateljici.

Kmalu zatem sta postali vzhajajoči zvezdi Disney Channela in sta skupaj posneli film ‘The Princess Protection Program’ in skladbo z naslovom ‘One And The Same’.

Kakorkoli, Demi in Selena sta se odločili, da se njune poti ločijo. Njunim zvestim oboževalcem/kam se je zopet prižgala iskrica upanja, da bo njuno prijateljstvo spet zraslo, ko je Demi izjavila, da je Sel še vedno dobra prijateljica.

Kaj pa ti meniš, se bosta zvezdnici kdaj spet spoprijateljili?

Selena se je med vikendom poskušala otresti svojih problemov in se nekoliko sprostiti v Disneylandu v Kaliforniji. 18-letna pevka in igralka se je s programom ‘Winter Wonderland’ udeležila letošnje parade ‘Disney Parks Christmas Day Parade’.

Ovita v božične barve je skupaj z veveričkami zabavala množico pred odrom. Njen nastop si bodo lahko na božično dan ogledali tudi njeni oboževalci na televizijskem programu ABC.

V spodnjem videu prisluhni bivšima prijateljicama v duetu  ‘One And The Same’.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVIDEO Najbolj vroča latinoameričanka je Eva Mendes!
Naslednji članekChristina Aguilera svojega novega ljubimca skrivala v avtomobilu