Da bi tako kot vedno prikrila svojo romantično zvezo, so AnnaLynne McCord in Kellana Lutza v petek zasačili, ko sta vsak zase pri svojem izhodu prihajala z losangeleškega letališča.

Mlada igralka se je pojavila na nabito polnem terminalu, kjer je svoj ljubki obraz poskušala skriti pred fotografi, nato pa je svoje temne podočnjake spretno skrila za sončna očala ter paparacem namenila sladek nasmešek.

Medtem ko se je pri Kellanu odvijala povsem druga zgodba. Bil je povsem sproščen in miren, oblečen pa je bil v popolno, seksi črnino.

Čeprav je parček pred kratkim zanikal njuno ljubezensko zvezo, je vir povedal, da sta med ‘Mercedes Benz Fashion Week’ imela oči le eden za drugega.

Vir, ki je parček v torek spremljal na slavje ‘Nintendo’, je povedal: »Medtem ko si je popravljala frizuro, make-up in nohte, je AnnaLynne vsake toliko časa preverila svoj Blackberry, po katerem si je dopisovala s Kellanom. Ko je tudi on končno prispel sta bila zelo zadržana, pa vendar vseeno skupaj. Ona si je vsake toliko popravila svoj izgled, on pa je zaigral nekaj igric.«

AnnaLynne je za to priložnost oblekla čudovito črno ‘Dolce&Gabanna’ obleko, zraven pa je kombinirala moderne škornje.

Po tem, ko sta si kasneje privoščila še nekaj večerov skupaj, je na sceno stopil drugi vir: »AnnaLynne in Kellan sta se obnašala kot nora. Plesala sta v paru in to kar precej seksi, njune roke pa se niti enkrat niso ločile.«

V četrtek zvečer sta se skupaj udeležila še zabave Calvina Kleina, kjer sta skupaj z drugimi proslavila uspeh njegove najnovejše kolekcije.

Kaj pa ti misliš? Ali sta igralca še vedno zaljubljena ali je njun odnos le posledica dobrega prijateljstva?


Zadnje novičke

Prejšnji članekODKRITO Daniel Popović spregovoril: ‘Žal mi je, da nisem varal!’
Naslednji članekPamela Anderson ne mara svojega celulitastega in mlahavega telesa