Sam te govorice odločno zanika, poroča revija Story in dodaja, da želi, da bi jo res imel, da bi potem stvari, ki jih mora poslušati vsak dan postale resničnost. Povedal je, da je njegova četrta žena Saša, s katero sta se spoznala ravno zato, ker je bila ona njegova goreča oboževalka, posesivna in ljubosumna na njegove oboževalke in prijateljice. Vsak dan naj bi mu pod nos metala ljubico, ki po njegovih besedah sploh ne obstaja ter ga obtoževala varanja.

Sicer je priznal, da obstaja ženska, s katero gresta občasno na kavo, vendar je le njegova dobra prijateljica, občasna zaupnica in velika oboževalka. Prav ta naj bi bila tista, ki Danijelu in Saši že od poroke pije kri, zatrjuje Saša. Z njo naj bi se poznali že prej, saj sta bili obe Danijelovi oboževalki, vendar je Saši uspelo, da ga je spravila do oltarja, kar naj bi oni drugi šlo pošteno v nos. Zato sta prekinili stike in od takrat naprej naj bi jo le še nadlegovala in izzivala, saj naj bi bila dobesedno obsedena z Danijelom.

Saša, ki je pred kratkim prebolela raka, pa je svojo domnevno ljubosumnost in paranojo pospremila z besedami, da si želi samo sreče in miru v zakonu ter da naj ju tista ženska pusti pri miru.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekNeodločena Jessica Simpson leta od enega moškega do drugega
Naslednji članekSta AnnaLynne in Kellan le skupaj?