Nobena skrivnost ni, da je Justinu Bieberju všeč zvezda Kim Kardashian, vendar pa postaja njuno hitro rastoče prijateljstvo za njegove skrbnike nekoliko zaskrbljujoče.

‘PopEater’ poroča, da so spremljevalci, ki pevca hita ‘Baby’ spremljajo na turneji, zaskrbljeni, da je Kimino igrivo flirtanje z Justinom preveč zanj.

Kim bo, če se bo še naprej igrala z Justinovim srcem, postala osovražena. Očitno je, da je on z njo obseden. Ona je ena izmed najlepših žensk na svetu in se giblje tako, da bi ubogega fanta lahko spravila ob pamet. Le kako naj Justinovi svetovalci tekmujejo s Kimino eksotično lepoto?

Čeprav ne moremo kriviti Justina, da ga je očarala ljubka Kim, pa mislimo, da je dovolj pameten, da uvidi, da se njegovo prijateljstvo z 29-letno lepotico ne bo razvilo v nič romantičnega. Kljub temu pa se Justinovi skrbniki močno bojijo, da bi njun odnos postal več kot le prijateljski.

Justin lahko izgubi vse, če začne hoditi s Kim. Njegovi oboževalci jo namreč že sovražijo, prav tako pa vse skrbi misel, da bi Kim odvzela 16-letniku nedolžnost. Vse to pa postaja že precej smešno.

Dvomimo, da bi morali biti Justinovi bližnji zaskrbljeni, da bi Kim skušala zapeljati fanta, ki je od nje mlajši 13 let (da ne omenjamo, da bi bilo to tudi kaznivo). Vemo, da je Kim za kaj takega prepametna.

Justin pa je bralcem revije ‘Seventeen’, katero naslovnico tudi krasi, zaupal, o čem razmišlja, ko je na odru, kaj meni o prvih zmenkih in kateri je njegov vrhunec leta. Preberi:

Kaj v resnici razmišlja na odru: »Vedno razmišljam o oboževalcih in jim želim pokazati malo ljubezni in podpore.«

Kaj je najbolj razburljiva stvar, ki se mu je zgodila v tem letu: »Nastopal sem za predsednika Obamo. To je bilo neverjetno. Bilo mi je zelo všeč.«

Kakšen je njegov nasvet za prvi zmenek: »Slab prvi zmenek bi bil, če greš v kino. Tako se s punco ne moreš pogovarjati in je ne moreš bolje spoznati. Dobro pa je iti na večerjo. Na ta način se z njo lahko pogovoriš.«



Zadnje novičke

Prejšnji članekEva Longoria Parker: Postala bo mamica!
Naslednji članek4Play skupaj s Tonijem Cetinskim zapeli v spomin Tošeta Proeskega