Ljiljana Petrović, bivša managerka Tošeta Proeskega, je želela spoznati skupino 4play in z njimi sodelovati in tako je skupina odpotovala v Budvo in se pridružila številnim glasbenikom, ki so zapeli v spomin makedonskega pevca!

"Skupaj z Ljiljano smo zbrali dve Toševi najljubši skladbi, Separate ways in Ledena. Z izborom smo bili zelo zadovoljni in izkazalo se je, da smo imeli prav! Publika je naravnost ponorela. Ljiljana je posebna ženska, ki dela točno tako, kakor čuti, kar je verjetno recept za njen uspeh," nam je zaupala skupine, ki je imela priliko spoznati tudi hrvaškega pevca Tonija Cetinskega: "Res je izjemen človek, glasbenik, vokalist. Od njega smo že večkrat dobili koristne nasvete in jih uporabili v glasbi. Ko pa smo se zopet srečali v Budvi, kjer je nastopal tudi on pa smo skupaj preživeli noč in odlično zabavo. "

"Zavedamo se, da je bila to za nas velika priložnost in smo jo zgrabili s polno mero. Želeli smo biti del enega največjih pevcev Tošeta Proeskega in smo se zaradi njega maximalno potrudili in pripravili izvrsten nastop! Izplačalo se je!" so bili nad koncertom navdušeni 4Playevci, ki so tudi sicer veliko oboževalci Tošeta Proeskega.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite komenetar
Vpišite svoje ime