Problematična Disneyjeva zvezdnica Demi Lovato se zgleda drži načela ‘če ne more biti moj, ne bo od nobene’.

S tem mislimo na njenega bivšega fanta Joea Jonasa, s katerim se je zvezdnica razšla že maja. Popularen glasbenik je pred kratkim vrgel oko na lepo Ashley Greene, ki pa je Demi ne mara preveč. Zato ji je v opozorilo poslala sovražno e-mail sporočilo.

Vir je povedal, da je bila 18-letna zvezda ‘Camp Rocka’ zaradi videvanja Joea z Ashley tako iz sebe, da je znano vampirko verbalno napadla kar preko interneta. Obtožila jo je kraje njenega fanta in postavljanja z njim na ‘Camp Rock2’ turneji, saj jo je mlad glasbenik povabil na pot promoviranja drugega dela uspešnega muzikala.

Gospodična Greene se je na grožnjo dokaj hladnokrvno odzvala in Demi polepšala dan z ljubezensko fotografijo nje in Joea, pri čemer ji je zabičala, naj ju pusti na miru. Skrivnost pa ni niti dejstvo, da sta zaljubljenca po Deminem zlomu celo srečnejša.

Prvega decembra so oznanili, da se Demi ne bo vrnila na turnejo, ker je vstopila v neimenovano stavbo za rehabilitacijo in to kmalu potem ko se je zaradi psihične neuravnovešenosti spustila v fizični spopad s plesalko  Alex “Shorty” Welch.

Po njenem zdajšnjem vedenju in vmešavanju v tuja življenja bi težko rekli, da se njeno stanje izboljšuje, toda pustimo se presenetiti.


Zadnje novičke

Prejšnji članek73-letna Jane Fonda je v odlični formi: Ponovno promovira fitnes
Naslednji članekMadonna sodelavce išče kar po Facebooku