Demi Lovato je pred odhodom na rehabilitacijo povzročila incident, zaradi katerega ji grozi obravnava na sodišču.

Vendar izgleda, da se ji bo uspelo izmuzniti tudi tokrat…

18-letna zvezdnica je pred tedni izgubila nadzor nad sabo in na turneji ‘Camp Rocka 2’ po Severni Ameriki napadla spremljevalno plesalko Alex “Shorty” Welch. Po poročanju pretepene plesalke so bili pozno oktobra ravno na zasebnem letalu, ko je do nje stopila Demi in jo močno udarila v levi del obraza.

Zgrožena Alex je zato zaradi modric levega očesa in lica naznanila civilno tožbo proti neuravnovešeni napadalki, saj jo bo napad stal celo lepotnega kirurga!

Vendar sta odvetnika nasprotnih strani stopila skupaj in se dogovorila, da se bosta s pogajanji poskušala izogniti tožbi. Alexin odvetnik Don Karpel je povedal: »Z Deminim odvetnikom sva sklenila dogovor in verjamem, da bomo lahko stvar rešili po mirni poti.«

Demina ekipa je prav tako potrdila pogajanja. »Demijin odvetnik Stuart Slotnick je imel z g. Karpelom že začetna pogajanja. Med procesom ne nameravamo več dajati komentarjev,« je povedal njihov predstavnik.

Suart je prav tako povedal svoje mnenje o primeru, rekoč: »Dvomim, da bo spremljevalna plesalka lahko dobila tožbo glede na njene poškodbe. Če bi se vsi tožili zaradi par modric, bi bili pa res v težavah.«

Pravnika bosta imela 7-10 dni časa za pogajanja, nato pa bodo padle karte na mizo…

Ne smemo pozabiti, da sta bili zdajšnji nasprotnici pred pretepom celo dobri prijateljici. Je torej šlo za osebno zamero ali le za Demino čustveno neuravnovešenost?


Zadnje novičke

Prejšnji članekNAGRADA Z nami na ogled komedije SVETOVALNICA
Naslednji članekMala zvezdica: Hčerka Nicole Kidman po stopinjah slavnih staršev