BOOM TEATER vas vabi na novo komedijo Mikija Bubulja – Komedija SVETOVALNICA v petek, 17.12.2010, v Prešernovem gledališču Kranj ob 20.ih.

Igrajo:
Jernej Kuntner, Violeta Tomic, Maja Martina Meljak in Ranko Babic.

Predstava se na komičen način ukvarja z večnim bojem med moškim in žensko ter s pripadajočimi stereotipi, govori o razpadu vedno večjega števila zakonov, ker so se pred zakon in družino vrinile moderne vrednote, hkrati pa nam ponuja zabavno primerjavo med tradicionalnim in novodobnim zakonom.

Kraj dogajanja: svetovalnica za pare

Viki, moderna emancipirana ženska 30-ih let, je vse bolj nesrečna in nezadovoljna s svojim starokopitnim fantom Erikom, zato ga začne varati s poročenim moškim srednjih let. Erik rešitev vidi v zakonski svetovalnici. Tam iz sebe izlijeta vse, kar ju moti in se s svojimi izpovedmi dotakneta tudi svetovalke Majde .

Vstopnice v predprodaji vsak delavnik med 10.00 in 12.00 na blagajni Prešernovega gledališca ali eno uro pred predstavo. Informacije in rezervacije na telefonsko 04/20 10 200

Sicer pa si lahko predstavo v naši družbi ogledate povsem BREZPLAČNO. Vse, kar morate stroti je, da odgovorite na naše nagradno vprašanje in 2 vstopnici za ogled komedije sta lahko vaši!

————————————————————————————

SREČNA NAGRAJENKA JE: Lidija Balantič! Čestitamo!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Drzna Tina Maze gole prsi prekrila samo s smučkami
Naslednji članekVROČE: Demi se bo vendarle uspela izogniti sodišču!