Robert Pattinson nadaljuje s snemalnimi obveznostmi filma ‘Bel Ami’. Za namene filma je obiskal naše vzhodne sosede, v nedeljo so ga namreč fotografirali v Budimpešti.

V intervjuju pred kratkim je mladi igralec govoril o reakciji, ki jo je v začetku meseca pri oboževalcih sprožila promocija filma ‘Remember me’.

»Mislim, da so se našli tudi ljudje, ki so pred lokacijo, kjer bi se naj pojavil, čakali tudi po 38 ur. In začuda so vsi izgledali izjemno spočiti ter tudi dišali so zelo lepo.«

Poleg tega je priznal, da ni poosebitev za moč. Kaskader se mu je pri snemanju ‘Remember me’ celo začel smejati v obraz, potem ko mu je Rob uprizoril prizor. V nekaj prizorih bi moral Rob kaskaderja udariti v obraz, vendar se je izkazalo, da njegova gesta niti približno ni bolela.

»Kaskaderja sem štirikrat z vso močjo, ki jo premorem, udaril v obraz, on pa me je samo pogledal ter rekel, da ni čutil ničesar. Bilo je malo frustrirajoče.«

Saj ne, da nas je njegovo pomanjkanje moči pripravilo do tega, da ga imamo kaj manj radi. Njegova mehka plat te zagotovo še bolj privlači, ali se motimo?

Na srečo njegovi soigralki Ashley Greene ni treba skrbeti, ali bo prenežna ali premočna, izgleda, da na snemanju filma ‘The Apparition’ prav uživa.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Cameron Diaz s čikom v ustih iz avta kazala sredinec
Naslednji članekKaty Perry: Rihanna ji bo pripravila dekliščino