Russell je zaročen s pevko Katy Perry, ki povsem mirno sodeluje pri organiziranju poroke, Russell pa je postal obseden s tem, da čisto vsako podrobnost natančno premisli.

»S tem si ne belim glave, on pa malo pretirava. Če greva ven na kosilo, mora takoj kupiti revijo ‘Bride’ in potem analizira vsak stavek. Malce noro je že,« pravi pevka , ki upa, da ji bo pri organizaciji priskočila na pomoč tudi njena velika prijateljica Rihanna.

Rihanna bi naj pripravila tudi dekliščino. »Upam, da bo pristala na to.« Ker želi, da bi poroka minila brez velikega medijskega pompa, datuma poroke ne želi razkriti.

Ker pa veliko potujeta, sta bila v nedeljo opažena na letališču LAX.

Katy je tudi razkrila, da je zelo vznemirjena ob novi izdaji njenega albuma, ki bo sledil uspešnemu ‘One of the Boys’. »Točno takšen je, kot sem želela že prej. Samo naoljili smo ga! 90’ta so! Kot Cyndi Lauper! Kot vse barve, zmiksane med seboj! Našli boste lahko veliko odličnih sodelovanj z odličnimi raperji iz Zahodne obale. Preprosto boste morali počakati in slišati… Morda se bodo pojavili tudi moji najboljši prijatelji. Bomo videli. Zanimivo bo!«


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE: RPattz pri naših sosedih!
Naslednji članekLauren Conrad: Zaposleno dekle