Joe Jonas je zasedel naslovnico aprilske številke revije ‘Details’.

21-letni zvezdnik, ki mu je zbolel pes Wilson, se je v intervjuju za revijo razgovoril o pomembnih stvareh iz njegovega zasebnega življenja in kariere.

Glede začasnega odmika od skupine Jonas Brothers je povedal: »Odraščam in tudi moji oboževalci odraščajo. V življenju se mi je do zdaj zgodilo že toliko stvari, da nekaterih zgodb ne morem niti povedati. Ko pišeš s tremi ljudmi, se prepustiš melodiji in ustvariš, morda ne nekaj povprečnega, ampak pričakovanega.«

Ker bo poskusil tudi s solo albumom, je o njem spregovoril nekaj besed. »Želel sem ustvariti nekaj, kar bom lahko slišal v klubu, na komad plesal in se zabaval; nekaj, kar sem jaz. To pot sem vsekakor ubral tudi, ker sem starejši, vendar je bilo tudi strašljivo. Saj veste, nisem želel užaliti bratov,« se je razgovoril.

Razkril je tudi, da je bilo njegovo srce zlomljeno kar 2 leti! »Ne bom povedal imena, vendar sem bil v razmerju, v katerem sva hotela urediti stvari, a se ni izšlo. Bil sem zelo razburjen, ker me je pustila,« je povedal.

Vsekakor pa je zdaj njegovo srce spet celo. Zacelila ga je Ashley Greene, ki so ji nedavno napadli psičko, o čemer je pevec in igralec povedal: »Občutek je dober! Mislim, da nama stvari tako dobro tečejo, ker na prvo mesto postavlja moja čustva. Razume moj natrpan urnik,  priletela bo na moje nastope in pozna kraje v Severni Ameriki, ki jih ne znam niti izgovoriti.«

Njegova trenutna 23-letna sopotnica je v ponedeljek obiskala radijsko postajo Sirius XM Radio Studios v New Yorku in se podpisala na steno polno podpisov.

Poglej si slike Ashley in Joa, ki so ga paparaci, ki ga sicer nikakor ne pustijo pri miru, ujeli tudi v torek, ko se je odpravljal iz hotela v New Yorku.

Se ti zdita lep parček? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekPREVERJENO Martina Vrhovnik: Kdo je moški, ki ji nosi tulipane?
Naslednji članekFOTO Celine Dion pokazala fantastično postavo 4 mesece po porodu