Bralka nam je zaupala, da je mengeško lepotičko že večkrat videla v družbi slikarja in pesnika Anžeta Gallusa Petelina. Prepričana je, da med njima ni le prijateljstvo, ter dodala, da umetnik večkrat tudi sam nakupuje v eni od tamkajšnjih trgovin, kjer je pred kratkim kupil tudi šopek tulipanov. Je bil namenjen Martini?

Zadevo smo se odločili preveriti, zato smo za komentar zaprosili domnevna zaljubljenca Martino in Anžeta, ki pa sta govorice ovrgla. Gallus je potrdil, da je Vrhovnikova že dolgo prisotna v njegovem življenju in jo ima zelo rad, 14. aprila pa pripravljata skupni projekt na Ljubljanskem gradu, kar je tudi glavni razlog, da se zadnje čase pogosto družita. V Mengšu, kjer prebiva Martina, pa je te dni predvsem zato, ker bo tam naredil reprodukcije njegovih del iz ciklusa Lonadona Circus.

Glede rož je dejal: 'Da pa me je nekdo videl ko sem kupoval rože? Prijatelji smo pač tudi zato, da si polepšamo vsakdan pa naj si bo to s šopkom tulipanov, čokolado, pivom, objemom. Verjetno me bodo še velikokrat videli s kakšnim šopkom rož, v Ljubljani, v Ptuju, v Londonu, seveda tudi v Mengšu, ker so tam poleg Martine še njeni domači, ki jih imam rad in jih vedno rad obiščem. '

Martina je dejala, da se ji zdi zanimivo, kako njeno zasebno življenje zanima njene sokrajane ter razkrila, da je Anže odličen prijatelj in čudovita oseba.

Pohvalila je tudi njegovo ustvarjalno delo ter poudarila, da z njim zelo rada sodeluje, saj je zaupala: 'Njegova slikarska dela jemljejo sapo. Zato mu z velikim veseljem pomagam pri realizaciji njegovih novih projektov. En projekt je že za nama, kjer je v Trstu, izbranim ljudem na Valentinov večer, predstavil svojo prvo sliko novih del.14.4. bo na Ljubljanskem gradu, v clubu Goodlife, velika otvoritev božanske prodajne razstave zadnjega cikla Lonadona Circus! Do takrat imamo pa še ogromno dela. In ravno zato se veliko druživa tudi poslovno. Ne samo prijateljsko. Anže je zelo pozoren fant, ki z veseljem razveseli svoje prijatelje. Ne samo s šopkom tulipanov, ampak tudi s slastnim kosilom. Je namreč odličen kuhar. '


Zadnje novičke

Prejšnji članekChristina Aguilera se ne trudi biti fina
Naslednji članekJoe Jonas o razmerju z Ashley Greene: Občutek je dober!