Luka in Stjepan v letošnjem jubilejnem letu navdušujeta po vsem svetu. Po 40 razprodanih koncertih v ZDA sta svoj glasbeni jubilej maja obeležila pred več kot 12 tisoč obiskovalci čarobne arene v Veroni. Veronski koncert je bil prvi na evropski glasbeni poti, ki ju je do konca junija vodila še v Španijo, Švico, Nemčijo, Avstrijo, Belgijo, Francijo, Luksemburg, Veliko Britanijo, Slovaško in Češko.

V začetku meseca sta z gosti, med katerima sta bila tudi Oliver Dragojević in Zucchero, pred 50 tisoč glavo množico praznovala svoj peti rojstni dan tudi pred domačo, zagrebško publiko.

V Sloveniji bosta nastopila v petek, 7. aprila 2017, prvič z arenskim šovom. Koncertna poslastica se bo odvila v ljubljanski Areni Stožice in bo, poleg koncerta v Beogradu, edini koncert, ki ga klasično izobražena violončelista pripravljata v letu 2017 v naši regiji.

Na ljubljanskem koncertu bosta Luka Šulić in Stjepan Hauser predstavila svoje največje hite, med drugim tudi priredbo Smooth Criminal pokojnega Michaela Jacksona, ki letos beleži peto obletnico, občinstvo pa ju bo lahko pozdravilo tudi ob poslušanju novih, prihajajočih skladb.

Njun prvi arenski šov v Sloveniji bo gotovo nekaj posebnega, saj bosta na njem premierno predstavila album, ki ga prav v teh dneh snemata s slovitim simfoničnim orkestrom iz Londona. S tem sta Luka in Stjepan uresničila še ene od svojih velikih sanj, saj omenjeni orkester velja za enega boljših na svetu.

Vstopnice za koncert ŽE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Eventima in na njihovi spletni strani.


Zadnje novičke

Prejšnji članekUroš Bitenc snema z našimi olimpijci
Naslednji članekPrihaja kuharsko tekmovanje, ki je že navdušilo Avstralijo