Deli
"Moja kuhinja je zakon" je oddaja kjer bomo lahko spremljali po dve ekipi, ki  se bosta med seboj spopadli za prestižni naslov »najboljša ekipa iz domače kuhinje«. V seriji bodo pari ljubiteljskih kuharjev tekmovali za veliko nagrado 100.000 dolarjev, gledalci pa se bodo podali na kulinarično potovanje po deželi.

Deset parov kuharjev se bo razdelilo v dve skupini, ki bosta tekmovali s časom, da bi pripravili meni iz treh hodov. In veste, kdo bo prišel na večerjo? Ne le tekmovalci, temveč tudi dva najbolj priznana kuharska mojstra v državi.

Podjetni kuharji bodo morali navdušiti sodnike z edinstvenimi kulinaričnimi zvijačami in s pomočjo krajevnih sestavin pripraviti slastne jedi. Prav tako bodo tekmovalci morali svoje domove spremeniti v instantno restavracijo za eno napeto noč. Prizadevali pa si bodo pripraviti zmagovalno večerjo.

Sodnika v seriji Moja kuhinja je zakon, sta Ben Bayly, glavni kuhar restavracije The Grove and Baduzzi, dobitnik nagrade revije Cuisine magazine za najboljšega kuharskega mojstra leta 2014, in Gareth Stewart, glavni kuhar v Soul Bar and Bistro.

Premiera MOJA KUHINJA JE ZAKON na 24 Kitchen, od 1. septembra vsak četrtek, ob 13h.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.