Prvič sta se odločila za predelavo pesmi ‘Mombasa‘, ki se nahaja na albumu s filmsko glasbo, Inception, ki jo je ustvaril legendarni skladatelj filmske glasbe Hans Zimmer.

Videospot je tokrat režiral Darko Drinkovac, ki se je odločil za minimalizem in tako dva virtuoza predstavil v črno-beli tehniki. Gre za prvo sodelovanje med 2CELLOS in priznanim hrvaškim režiserjem. Le v enem večeru je videospot dobil več kot 40.000 ogledov.

"Nov singel je nekaj popolnoma novega, kar ljudje od naju še niso slišali. Filmsko glasbo sva izbrala, ker je bila ta vedno najina strast. Sva tudi velika oboževalca Hansa Zimmerja, zato sva z veliko odgovornostjo delala na predelavi, pazila sva na vsak detajl. Prinašava nov zvok, nov imidž in stil. Namensko sva se odločila odmakniti od dosedanjega dela in narediti korak naprej – vizualno kot tudi zvočno. Izjemno sva navdušena nad rezultatom, zato upava, da bo tudi drugim všeč," sta sporočila Luka in Stjepan, ki se trenutno nahajata v L. A.-ju.

22. maja bosta v priljubljeni CBS-ovi oddaji The Late Show With Craig Ferguson, predstavila veliko uspešnico ‘Thunderstruck‘, že 19. junija pa boste lahko fanta poslušali na Škofjeloškem gradu in avgusta na priljubljenem Schengenfestu.


Zadnje novičke

Prejšnji članekPolnočni ulov 3.del
Naslednji članekFoto! Scarlett Johansson: Na poroki pokazala trebušček!