Nekdanja manekenka in zvezdnica resničnostnih šovov, Brigitte Nielsen, je razkrila, da pričakuje svojega petega otroka. “Družina se veča,” je napisala poleg svoje fotografije, na kateri ima roko na svojem nosečniškem trebuhu.

“Srečni časi <3 in pozitivne vibracije,” je zapisala ob drugi Instagram fotografiji.

Mamice po 40-em

Brigitte se je tako pridružila naraščajočemu številu žensk, ki imajo otroke po 40-em. Prejšnji mesec je 48-letna Rachel Weisz naznanila, da pričakuje prvega otroka z možem Danielom Craigom. Nekaj mesecev pred tem je 43-letna Eva Longoria razkrila, da bo prvič mamica.

Tori Spelling je rodila petega otroka prin 43-ih; Janet Jackson je (menda nepričakovano) zanosila pri 49-ih; Eva Mendes rodila drugega otroka pri 42-ih; Gwen Stefani tretjega pri 43-ih; Rachel Zoe in Halle Berry drugega otroka pri 41-ih ter poleg njiju še Mariah Carey, Salma Hayek, Brooke Shields, Nicole Kidman in Tina Fey.

Kelly Preston je dobila ‘čudežnega otroka’, kot ga je poimenovala, pri 48-ih; Madonna je rodila tik pred svojim 42. rojstnim dnevom; Marcia Cross pri skoraj 45-ih; Julianne Moore pri 42-ih.

PREBERITE TUDI: Ženo je varal z Brigitte Nielsen

Prejšnji članekNEVERJETNO! Je on res novi fant Priyanke Chopra?
Naslednji članekPoskrbite za svoje vozilo pred poletjem in dopusti!