Brigitte Nielsen je rodila petega otroka in prvo hči pri 54 letih. To se je zgodilo v petek, pred tremi dnevi v Los Angelesu. Tako sta Brigitte in njen mož Mattia Dessi, 39, postala starša prvi deklici.

“Presrečna sva, da sva sprejela najino čudovito hči s svoja življenja,” sta povedala ponosna starša. “Bila je dolga pot, a tako vredna! Nisva še bila bolj zaljubljena.”
Nielsen je objavila svojo fotografijo z možem Dessijem na očetovski dan – na njej sta imela oba roke na njenem nosečniškem trebuhu. “Čudovit očka boš ❤ Ljubim te ? #očetovskidan #očka #ljubezen #družina.”

you’ll be a great papà ❤ Ti amo ? #fathersday #daddy #love #family

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Petkrat poročena

Zvezdnica uspešnic Red Sonja in Policisti z Beverly Hillsa II je bila sicer kar petkrat poročena – med drugim tudi s Silvestrom Stallonejem. Sicer je že petkrat mama, od prej ima štiri sinove: Raoul Meyer Jr., 23, Douglas Meyer, 25, Killian Gastineau, 28, in Julian Winding, 34.

happy time ❤ positive vibes #happyness #positivevibes

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on


Nielsen je svojo peto nosečnost naznanila na omrežjih Instagram in Twitter šele konec maja, ko je pokazala svoj trebuh v oprijeti sivi obleki.

PREBERITE TUDI: 54-letna Brigitte Nielsen je ponovno noseča

Da si želi še otrok, pa je povedala že pred 10 leti, avgusta 2008. “Otroci so moja motivacija. Ko zaključim s Playboyem, bova poskusila z umetno oploditvijo IVF. Vem, da zahtevam veliko, a če je izvedljivo, bi bilo naše življenje popolno,” je Nielsen povedala v takratnem intervjuju.

Dolgoletna odvisnica od alkohola

Nekdanja manekenka in igralka pa je spregovorila tudi o svojem boju zaradi dolgoletne odvisnosti od alkohola. Zdravila se je tudi na klinikah za odvajanje, večkrat in pogosto neuspešno.

Razkrila je tudi, kako je to vplivalo na njeno opravljanje starševske naloge.
“Na trenutke sem bila slaba mama – ko izbereš steklenico namesto svojih otrok, si slab starš,” je bila iskrena. “A zelo jih imam rada in vedno smo bili tesno povezani.”

Nielsen je še povedala “Vedno sem bila pozorna, skrbna. Žal mi je, da so me videli v slabi luči. A otroci so krasni – so najbolj brezpogojno ljubeči, odpuščajoči ljudje.”

PREBERITE TUDI: Hodeča silikona: Brigitte Nielsen našla sestro po skalpelu


Zadnje novičke

Prejšnji članekHčerka Jureta in Alenke Košir je že povsem odrasla (in prava lepotica)!
Naslednji članekHeather Locklear PONOVNO aretirana