Četudi ima Justin Bieber, ki bo izdal božični album, ogromno oboževalcev po vsem svetu, ti bomo sedaj v spomin priklicali le 7 razlogov, zaradi katerih je osvojil srca mnogih.

1. Že od nekdaj rad sanjari o zvezdah:

Ena izmed njih mu je celo ukradla srce. Je bila Miley Cyrus? Res je, da sta si skupaj privoščila večerjo, vendar je nato dejal, da ni njegov tip punce. Kaj pa Taylor Swift? Tudi z njo je 17-letnik preživel nekaj časa, ko so ju videli skupaj v hiši palačink. Toda ostala sta le prijatelja… Kdo je torej njegovo sanjsko dekle? Beyonce. O njej je povedal: » V njo sem bil zatrapan že od 7 leta naprej. Ko se je poročila z Jay-Z-jem, mi je nekako strla srce.« Ubošček.

2. Tudi on je všeč slavnim.

13-letna igralka Chloe Moretz, ki se je spomnimo iz filma 'Diary of a Wimpy Kid', je oznanila, da ima Bieber vročico. Nedavno so tudi poročali, da si je vrhunski tenisač Andy Roddick v klubu zaželel njegovo pesem. Prav tako sta njegovi veliki oboževalki tudi Katy Perry in Lily Allen.

3. Obožuje svojo mamo in sestro.

»Slišali smo, da ima celo on policijsko uro, kot vsak otrok. In mamo toliko spoštuje, da se njenih pravil tudi drži. Obožuje tudi svojo 2-letno sestrico, za katero pravi, da je najprikupnejša na svetu.

4. Mama ga ima zelo rada.

Včasih se mamam bolj utrga kot otrokom. Justin je voditelju ene oddaje pripovedoval o norih oboževalcih in na YouTubu si lahko tudi ogledate posnetek babice, ki prepeva uspešnico 'Baby'.

5. Sodeluje v soundtrackih filmov.

Pojavile so se govorice, da bi se naj Justinove pesmi pojavile v soundtracku 'Sage Somrak: Mrk', vendar so se le-te izkazale za lažne. Vendar je popularnemu pevcu uspelo pustili pečat v filmu 'Karate Kid', za katerega je posnel pesem z Jadenom Smithom.

6. Je pravi glasbeni talent.

Verjetno se ga vsi spominjamo po njegovem lepem glasu, malo pa jih ve, da prav tako obvlada še igranje na kitaro, trobento, klavir in bobne. Veščine pa se naučil kar sam, brez obiskovanja glasbenih šol. Impresivno, kaj?

7. Justinov svet ni mehurček.

Mlad zvezdnik je videl že nekaj sveta. V New Yorku je izkusil bungee jumping, nakupoval je na Japonskem. Oboževalcem pa je naslednje leto obljubil tudi svetovno turnejo! Morda bo obiskal tudi naše kraje…Ali vsaj sosednje.

Si o njem izvedel/a kaj novega? Lajkaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekLana Mahnič poklepetala z aktualno miss sveta Alexandro Mills
Naslednji članekFOTO Vse odštekane pričeske Kelly Osbourne