Peljale so se mimo različnih znamenitosti, kot so: Parlament, Big Ben, kraljevska palača, London Eye, itd. Še največ zanimanja in navdušenja pa so dekleta pokazala, ko so se peljali mimo Harrodsa, (ene izmed najprestižnejših trgovin v Londonu). Po ogledih so se vrnile v prekrasen hotel v centru mesta ob reki Temzi, poleg London Eye-a. Zvečer so prvič imele pogovore z žirijo, Lanina skupina je prišla na vrsto šele ob 22uri. Miss Slovenije se je potrudila po najboljših močeh, povedala je veliko zanimivih informacij o sebi.


Sobotno jutro je bilo namenjeno ogledom mesta in univerze Cambridge, kjer so razpravljali o pomenu lepote z namenom ( Beauty with teh Purpose )skupaj s študenti Cambridga.

V času priprav je Lana imela možnost govoriti z Alexandro Mills, aktualno Miss World. Alexandra je razkrila svoje izkušnje iz lanskoletnih priprav, ki so potekale na Kitajskem.


Vsekakor je žarela od sreče, saj uživa v svoji vlogi. Miss Slovenije zanjo pravi, da je zelo prisrčna, simpatična in preprosta. Vprašala jo je, kaj je najpomembnejše oz. kaj žirija najbolj ceni? Njen odgovor je bil, da si preprosto to kar si, da izžarevaš svojo pozitivno energijo in da uživaš v dani izkušnji.

Ne pozabimo, da bomo navijali za našo Lano, 6. novembra ob 21.30 uri na 2. programu televizije SLO.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFoto: Španska premiera Jutranje zarje!
Naslednji članek7 razlogov, zakaj imamo radi Justina Bieberja!